42% 39 szavazat
Ciklus

Ciklus

Ciklus
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
7
Szereplők (7)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Zavart űrhajós (Jack) egy panelház tetején ébred. Halálos fekete köd közeledik, ami szép lassan felemészti a világot. Nincs hátra sok idő. Jack menekül, keresi a kiutat, a kamera pedig folyamatosan, megállás nélkül követi őt. Furcsa, szinte képzeletbeli helyeken és múltbéli időkön át… Több


Rendező: Zoltan Sostai
Szereplők: Mark C. Phelan
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2013.02.21. | Netflix (2021.12.23.)

Hol nézheted

 
2018.08.19 erahurka

legújabb vélemény

Időnként elég jól néz ki, de nagyrészt csak simán ronda - ezzel viszont még nem is lenne nagy gond, ha maga a sztori nem lenne egy túlgondolt követhetetlen massza.

0
 
2017.07.09 ollggaalek

Nem akarom elvetni a sulykot, de szerintem nem véletlen, hogy nem igazán hallunk erről a magyar animációs filmről. Igazából nagyon nem talált be nálam a történet, és bár jól néz ki, a grafika abszolút aprólékosan kidolgozott, valahogy teljesen felejthető.

0
 
2016.08.24 bocerkaa

Az animáció meglepően jól néz ki, nem sokat vártam e téren ettől a filmtől, de ez kellemes meglepetés volt. A sztori már kevésbé tetszett. Eléggé sablonosra sikeredett, de azt hiszem, ez nem is annyira hangsúlyos. Összességében élvezhető az egész, kicsit kiszámítható, de egyszer simán meg lehet nézni.

0