Paul Greengrass kapta meg a 2. Bourne-film rendezői jogát. Leváltották az első rész nyeretlen favoritját, Doug Liman rendezőt, aki egészen könnyű kézzel nyúlt a feladathoz, és nem egy klasszikus akciófilmet rendezett. Sokan kárhoztatták is érte, hogy nem volt elég akciódús. Nekem viszont pont ezért tetszett.
Így talán nem csoda, hogy a második rész nekem messze nem jön be annyira, számomra sokkal kommerszebb lett. Matt Damon persze nagyszerű, és a film eleje és vége hozza egy kicsit a korábbi hangulatot.
Paul Greengrass kapta meg a 2. Bourne-film rendezői jogát. Leváltották az első rész nyeretlen favoritját, Doug Liman rendezőt, aki egészen könnyű kézzel nyúlt a feladathoz, és nem egy klasszikus akciófilmet rendezett. Sokan kárhoztatták is érte, hogy nem volt elég akciódús. Nekem viszont pont ezért tetszett. Így talán nem csoda, hogy a második rész nekem messze nem jön be annyira, számomra sokkal kommerszebb lett. Matt Damon persze nagyszerű, és a film eleje és vége hozza egy kicsit a korábbi hangulatot.