Közösség

Vélemény:

58 Star Wars: Skywalker kora

(2019)

Az ilyen filmeket figurázza ki a Nyúl Péter 2. része.

Lipót Testvér   2023.07.26 19:20
0

Már az előző részben sejthettük, hogy nem lesz túl jó, a 8. rész vontatott volt, míg ez túl van tolva. Mindent ki akartak maxolni, így hát megalkották a túlzás mintaképét. Az erő gyógyító képessége, Rey Palpatine-nal való rokonsága, valamint a Császár feltámadása legalább akkora hülyeség, mint Rey és Ben Solo viszonya. A történet erőltetett; egy végső, drámai összecsapást tervezhettek, de egy nyomorúságos nyomorodvány lett a vége. Tény, hogy az előző epizódok mennyisége alapján nem számíthattunk jóra, szóval nem nagyon lehet őket hibáztatni. Logikátlan fordulatok tömkelege. Nehéz lett volna jót kihozni belőle, de ez egy borzasztóan pénzhajhász, erőltetett, elcsépelt elemeken alapuló förmedvény. Én csak azért néztem meg, mert Star Wars. Az egyik haveromnak nagyon tetszett, amikor megnézte a moziban, így remélem, ő nem lesz tanúja a kritikámnak. Szomorú, hogy így ért véget a Star Wars. A sorozatok között azért még vannak jók. Elnézést kérek a durva kifejezésekért. Lehet, hogy túlreagáltam.