Közösség

Vélemény:

57 Mars - Az utolsó napok

(2013)

Célpont: a Mars. A Hősök: már ott vannak. Túlélés: az bizonytalan. Bronzérem

Piczil Zsolt   2024.07.17 19:26
0

Én odaítélek egy Jó osztályzatot ennek a filmnek, de értem, hogy a nagy többség Átlagosnak tartja. Szerintem a történet jó, a színészek jól játszanak. Kim karaktere egyenesen annyira jól van eljátszva (itt a magyar szinkron is fontos), nekem nem kellene semmilyen marsi parazita vírus, ingyen kitörném a nyakát, vagy belerúgnám a szakadékba. Persze, itt azért felvetődött bennem, egy expedícióra nem ennyire antiszociális embert választottak volna. Persze az is igaz, ITT a valóságban is van olyan nő, aki az ISS állomáson valamilyen szerelmi skizofréniába sodródott, aggódott a saját egészsége miatt (vérhígítót kellett szednie). Aztán megfúrta az Űrállomást! Belülről egy kis fúrógéppel! Na, ehhez képest a képzeletbeli Kim karaktere egy angyal. Azért őt is pofán vágtam volna egy tűzoltó palackkal még így is. Erről meg az jut eszembe, külön hálás vagyok a film alkotóinak, hogy nem gore Walking Dead trancsírozásokról szól a film, bár az űr zozók maszkja ugyanolyan jól van elkészítve, mint az említett sorozatban. A történet vége felé kicsit túl sablonosan sodródik az elbeszélés, persze az egész film sablonos karakterekből, akciókból, fordulatokból áll. Azért én jó szívvel néztem újra, nem esett nehezemre.