Közösség

Vélemény:

57 A holló

(2024)

Elég jó lett, majdnem mint az eredeti...

Bafam   2024.09.03 03:26
1

Kamaszkorom kedvenc filmje volt a 90-es évek közepén. Akkor nagyon megfogott a film atmoszférája. Az, hogy miről szólt a film, nem is nagyon érdekelt, nem számított a színészek játékának a minősége sem. Elvitt egy olyan univerzumban akkor, amikor ez a film újdonságnak számított. Azóta persze már többször láttam, de még mindig tud hatni rám az eredeti A holló. Erre a 2024-es évjáratú filmre pedig 0 hype-al mentem moziba, mert olvastam itt a kommenteket, így rossz filmre számítottam, DE az elejétől fogva meglepődtem. Valóban nem rossz, ahogy néhány felhasználó itt, a Mafab-on leírta, a cselekmény vázlatát mindannyian ismerjük a Brandon-filmből, (főleg az 1.), de az egész történet más. Szerintem az eredeti filmből az hiányzott, hogy nem fordított annyi időt a főszereplők hátterére, de ezúttal ezt a szempontot sokkal jobban kidolgozták. Tetszett a filmzene is, ami nagyon jól kapcsolódik a jelenetekhez. Természetesen nem Oscar-film, de meg kell próbálni. Jól alakított és jól rendezett, jól szórakoztam, nézd meg!