Kicsit félve ültem le ehhez a filmhez. Hát, egy zenés film, de nem bánom, hogy megtettem, mert nagyon megérte megnézni.
A zene is baromi jó a filmben, ugyanakkor lehetne a téma a kémia is, a sztorit hasonló módon köré lehetne írni. J.K. Simmons zseniális és imádtam azt, hogy nincsenek fehér és fekete dolgok, nézetek és vélemények vannak, világos- és sötétszürkén. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy átlépjen a csúcs kategóriába, ahol a filmek kb. 1%-nak van számomra hely, de ahhoz hiányzott egy katarzis, egy mindent elsöprő "hűha". Mindenesetre az egyik legjobb film, amit az utóbbi években láttam, de valószínűleg jogosan van a top 250-ben az IMDb-n is. 8/10
Kicsit félve ültem le ehhez a filmhez. Hát, egy zenés film, de nem bánom, hogy megtettem, mert nagyon megérte megnézni. A zene is baromi jó a filmben, ugyanakkor lehetne a téma a kémia is, a sztorit hasonló módon köré lehetne írni. J.K. Simmons zseniális és imádtam azt, hogy nincsenek fehér és fekete dolgok, nézetek és vélemények vannak, világos- és sötétszürkén. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy átlépjen a csúcs kategóriába, ahol a filmek kb. 1%-nak van számomra hely, de ahhoz hiányzott egy katarzis, egy mindent elsöprő "hűha". Mindenesetre az egyik legjobb film, amit az utóbbi években láttam, de valószínűleg jogosan van a top 250-ben az IMDb-n is. 8/10