Közösség

Vélemény:

 

70 Hogyan legyünk szinglik

(2016)

Hogyan legyünk szinglik

 
MMcFly2015   2016.02.23 11:13
0

A barátnőm unszolására elmentünk rá moziba. Be kell valljam ,,kellemes csalódás" volt. Felkészültem arra, amit az előzeteséből (és a borítójából) leszűrtem. Arra számítottam, hogy egy Szex and the City féle nyivákolós, p*csás, csajos filmet kapok. Ezt még alátámasztotta, hogy a mozi terem kis híján tele, és kb 7-8 férfi társamat sikerült kiszúrni a sorok között, a többi néző mind nő.
Na most a film akármilyen hülyén hangzik felvesz egy drámai vonalat, ami miatt nekem elnyerte a tetszésemet. Több szálon fut, és abból csak egy nem kívánatos személy diktálta az alpáriság, és a fent említett p*csás poénokat, az pedig Rebel Wilson. Aláírom, kellett egy ilyen karakter, ha már vígjátéknak adnak el egy filmet, de mivel a film második fele tényleg komolyabban festi le, milyen is a szingli élet, így már Rebel Wilson miatt csak kizökken az egész.
Biztos, hogy néző pont kérdése, mert nők véleménye szerint jobbat, viccesebbet vártak. Nekem pont ezért tetszett, pláne a vége, nem a szokványos, klisés romantikus befejezés, kicsit elrugaszkodtunk a ,,szabályoktól".
Egyszer férfiaknak - nőknek meg lehet nézni, nem lett olyan rossz, mint amilyennek kinéz.. ;)