Közösség

Vélemény:

 

81 Logan - Farkas

(2017)

Logan - Farkas

 
MMcFly2015   2017.03.02 23:07
0

Ez igen! A komplett film úgy sikerült, amit elképzelni sem mertem. Végre nem csak utalgatnak Logan keménységére, hanem meg is mutatják azt az elszabadult gyilkológépet, amivé tud válni. Eddig a 12-es korhatár ,,mesehőst" csinált belőle.
Kellően drámai, sőt néhol lassabb folyású road movie beütése van. Elugrott a megszokott X-men tempótól a film, de javára vált. Jackman színészi tudása nem gyengén megmutatkozik, lebilincselő amit alakít. A lezárás nagyon látványos és megható, de legutolsó sorban okos is. Szépen lezár egy korszakot, és mégis megad egy új lehetőséget, hogy tovább vigyék a történetet egy új generációval. (Ha lehet hinni a pletykáknak, már tervbe van a kislány, Laura karakterének saját filmje).
Lehet korai kijelenteni, de 2017-es év toplistás filmjei között szerepelni fog biztos.
A tökéletessége ellenére apróbb hibák akadnak, de egy ilyen minőség mellett ezt könnyen megbocsáthatjuk. Nem vagyok egy megszállott x-men rajongó, de ha már trilógiaként emlegetik a Wolverine sztorit, nem tudok elmenni mellette, hogy egy csöppet sem tudtam összekötni a második Farkas történettel, pedig ott is nyitva hagytak dolgokat.
Összegezve: Nem mindennapi ,,szuperhős" mozi! Látni kell. Nem csak rajongóknak kötelező darab, benne van a kellő komolyság, és ennél jobb újítást (egyben lezárást) nem is lehetett volna csinálni. Bravo. 5*