Közösség

Vélemény:

 

73 I Am a Hero

(2015)

I Am a Hero

 
MMcFly2015   2017.01.08 14:20
1

Hajlok a zombi téma felé, és múltkor látott dél-koreai alkotás, a Train to Busan után, nem ítélkezek, jöhetnek akár az ázsiai filmek is. Ez a film már kevésbé nyerte el a tetszésemet. Idétlen, de még is komolynak akar tűnni. És ez egy nagyon rossz kombó.
Az átalakult zombik beszélnek, és össze-vissza bohóckodnak, ami azzal van megindokolva, hogy a halott egyik múltbeli eseménye irányítja. Így elég bosszantó egy véres, komolynak tűnő horrorfilmet nézni, hogy közbe hülyeségeket ordibálva rohan a zombi, vagy éppenséggel egy tornász(zombi) magasugrással támad a főszereplőre.
A film során cipelnek egy megbetegedett lányt is, ami abszolút egy fölösleges szál, főleg, hogy a végén sem derül ki mi van vele...
De ne csak negatívumot mondjak, a vírus gyors elterjedése, a káosz és menekülés látványosan megvolt csinálva, akkor még elhittem, hogy ebből lehet egy jó film. A vége miatti pörgős hentelés miatt talán érdemes végignézni, de nem alakult ki egy szereplő se, akit esetleg megtudunk sajnálni.
2 órás, véres zombi,,paródia"!? Nem tudom. Vígjátéknak gyenge, zombi filmnek komolytalan. Nem ajánlanám jó szívvel a zombifilmek kedvelőinek (sem).