Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2018. 03. 18.

legújabb vélemény

Ilyen egy f***a zombie film, nem a vacak Walking Dead. Ahol kell ott humoros, a para részeknél meg kellőképpen nyomasztó. Zombik kinézete iszonyatosan el van találva. A történet sok újat nem mutat (hisz ebben a kategóriába alapból nehéz újat mutatni) de a hangulata és képi világa miatt kötelező darab. Iskola példája a tökéletes zombi filmnek :D

 
MMcFly2015   2017. 01. 08.

Hajlok a zombi téma felé, és múltkor látott dél-koreai alkotás, a Train to Busan után, nem ítélkezek, jöhetnek akár az ázsiai filmek is. Ez a film már kevésbé nyerte el a tetszésemet. Idétlen, de még is komolynak akar tűnni. És ez egy nagyon rossz kombó. Az átalakult zombik beszélnek, és össze-vissza bohóckodnak, ami azzal van megindokolva, hogy a halott egyik múltbeli eseménye irányítja. Így elég bosszantó egy véres, komolynak tűnő horrorfilmet nézni, hogy közbe hülyeségeket ordibálva rohan a zombi, vagy éppenséggel egy tornász(zombi) magasugrással támad a főszereplőre. A film során cipelnek egy megbetegedett lányt is, ami abszolút egy fölösleges szál, főleg, hogy a végén sem derül ki mi van vele... De ne csak negatívumot mondjak, a vírus gyors elterjedése, a káosz és menekülés látványosan megvolt csinálva, akkor még elhittem, hogy ebből lehet egy jó film. A vége miatti pörgős hentelés miatt talán érdemes végignézni, de nem alakult ki egy szereplő se, akit esetleg megtudunk sajnálni. 2 órás, véres zombi,,paródia"!? Nem tudom. Vígjátéknak gyenge, zombi filmnek komolytalan. Nem ajánlanám jó szívvel a zombifilmek kedvelőinek (sem).


 
Lamboh   2017. 10. 05.

Nem rossz film, de nem is valami jó. Igaz, néhol felnevettem egy-egy szituáción, de legtöbbször inkább csak azt kérdezgettem magamtól, hogy mi a fenéért nézem ezt még mindig. Ez a film egy tipikus japán horror vígjáték, ami próbál túlságosan komoly lenni. Egyetértek MMcFly2015-el ezen a téren. Szerintem ez a kettősség a legnagyobb gyengéje - na meg a hossza, és a történet, na meg a szereplők többsége. :D Pedig egész jól kezdett.

 
bocerkaa   2017. 03. 20.

A Japánok sokkal jobb Godzilla filmet csináltak a múlt évben és azt kell mondjam, hogy sokkal jobb és ütősebb zombi filmet az azt megelőzőben. Parádés film!

Masami Nagasawa
 
Ez a japán film ugyan kissé humorosabban, szatirikusabban áll hozzá a zombi-témához, mint dél-korai társa, de alapvetően igen hasonló eszközökkel és minőségben dolgozik.

7,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.