Egy csapat fiatal kikapcsolódásképp felfedezőútra indul kocsival, ám akkor még nem sejtik, hogy valóban olyan élményeket fognak megtapasztalni, amelyeket előtte még sosem. Autójuk ugyanis váratlanul defektet kap egy teljesen kihalt útszakaszon, ahol nincs térerő, sem a közelben bármilyen hely, ahonnan segítséget tudnának kérni. Aztán eldörül az első lövés, és kénytelen rájönni, hogy a defekt nem véletlen: valahol a távolban ugyanis egy mesterlövész készül arra, hogy egyesével szedje le őket.
Ryuhei Katamure egy… több»
Mivel manapság elég limitált az az időkeret, ami rendelkezésre áll az életemből, így elég kevés időt tudok filmezéssel, véleményezéssel tölteni. Ezt sajnálom is. Eltűnésem óta futószalagszerűen jelentek meg újabb és újabb gyöngyszemek a horrorfilm piacon, így nem túlzok, ha azt mondom, hogy könyékig turkáltam a választékban miután kiagyaltam, hogy bizony valamit illene már megnézni. Próbálom felvenni a fonalat és behozni a lemaradást, de nem lesz könnyű hiszen a 2018-as év is főként a rémfilm rajongóknak kedvezett, nem egy és nem kettő filmet szolgáltatott az álomgyár a műfaj szerelmeseinek, ebből adódóan az én lemaradásom is jelentősnek nevezhető. Persze nem volt kérdés, hogy mi kerüljön a... több»
Jó kis ijesztgetős film az biztos. Míg néztem végigizgultam, de az eleje sajnos nagyon unalmasan sablonosan indult be és ez miatt cseng le hamar az élmény miután kilép az ember a moziteremből. Több lehetőség lett volna ebben a filmben. Kár hogy kihagyták. Én szívesen megismertem volna akár a karaktereket jobban.
Igazából kicsit többet vártam a filmtől látva az előzetesét de valahogy lehetett gondolni hogy nem sok akció lesz benne mivel egy tök elhagyatott úton kaptak defektet és már a film elején kiderült hogy nem igazán jár arra senki szóval a szereplők csak a saját és egymás segítségükre vannak utalva. Viszont nagy pirospont hogy amikor probáltak menekülni vagy valami hasonlót megkísérelni azonnal az orvlövész egybol elkezdett "munkálkodni" és így szinte mindig volt valami érdekes mozzanat. A végéről pedig röviden hogy ez magát az emberi mohóságot tükrözi mivel szét ütötte a fejét egy fegyverrel ami mégha 9 élete lett volna akkor se kel fel de bosszúból még egyett akart rá ütni csak el felejtette mivel nem nagyon ért a fegyverekhez hogy ki volt biztosítva csak megakadt a lövedék ugyhogy az egyetlen túlélő sem élte túl.
A Defekt Kelly Connaire első egészestés filmje. A színésznőt korábban csak néhány rövidfilmben és sorozatban láthatta a közönség.
(hp )