Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
62

Defekt (2017)

Downrange
Filmadatlap
 
21
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
6
Videók
Defekt
 
moov18   2018. 12. 02.
Defekt: a kevesebb néha több...

Mivel manapság elég limitált az az időkeret, ami rendelkezésre áll az életemből, így elég kevés időt tudok filmezéssel, véleményezéssel tölteni. Ezt sajnálom is. Eltűnésem óta futószalagszerűen jelentek meg újabb és újabb gyöngyszemek a horrorfilm piacon, így nem túlzok, ha azt mondom, hogy könyékig turkáltam a választékban miután kiagyaltam, hogy bizony valamit illene már megnézni. Próbálom felvenni a fonalat és behozni a lemaradást, de nem lesz könnyű hiszen a 2018-as év is főként a rémfilm rajongóknak kedvezett, nem egy és nem kettő filmet szolgáltatott az álomgyár a műfaj szerelmeseinek, ebből adódóan az én lemaradásom is jelentősnek nevezhető. Persze nem volt kérdés, hogy mi kerüljön a... több»

 
HETEDIK   2018. 11. 07.

Egy kifejezetten ötletes, csavaros és brutális horror, messze kiemelkedik a mostanság gyártott ilyesztgetős tucathorrorok közül. Kellemes csalódás volt.


 
Csillagpor   2018. 10. 31.

Jó kis ijesztgetős film az biztos. Míg néztem végigizgultam, de az eleje sajnos nagyon unalmasan sablonosan indult be és ez miatt cseng le hamar az élmény miután kilép az ember a moziteremből. Több lehetőség lett volna ebben a filmben. Kár hogy kihagyták. Én szívesen megismertem volna akár a karaktereket jobban.

 
kasztni   2018. 10. 21.

Nem akarom szétkapni ezt a filmet, de engem nem győzött meg. Egyszerűen hihetetlenül lapos és ötlettelen a történet, talán már nem is egyszer láttam mindezt, ráadásul nekem az alakítások is harmatgyengék voltak, majdhogynem élvezhetetlen.

 
Lordvik   2018. 11. 05.

Igazából kicsit többet vártam a filmtől látva az előzetesét de valahogy lehetett gondolni hogy nem sok akció lesz benne mivel egy tök elhagyatott úton kaptak defektet és már a film elején kiderült hogy nem igazán jár arra senki szóval a szereplők csak a saját és egymás segítségükre vannak utalva. Viszont nagy pirospont hogy amikor probáltak menekülni vagy valami hasonlót megkísérelni azonnal az orvlövész egybol elkezdett "munkálkodni" és így szinte mindig volt valami érdekes mozzanat. A végéről pedig röviden hogy ez magát az emberi mohóságot tükrözi mivel szét ütötte a fejét egy fegyverrel ami mégha 9 élete lett volna akkor se kel fel de bosszúból még egyett akart rá ütni csak el felejtette mivel nem nagyon ért a fegyverekhez hogy ki volt biztosítva csak megakadt a lövedék ugyhogy az egyetlen túlélő sem élte túl.

 
Összességében: a Downrange nem váltja meg a világot, nem ás az orvlövészet lélektanának legmélyére, ellenben egy - a hozzám hasonló horrorfanok számára - hihetetlenül szórakoztató, és az egyetlen helyszínhez képest iszonyú látványos agymenést jelent, amelyben senki emberfia nincs biztonságban a véres fejlövésekkel szemben. több»
 
Összességében csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az igényesebb, de egyúttal véresebb vonalat. több»
 
Sajnálatos, hogy a karakterek nem túl erősek, ám az alaphelyzetét többnyire ügyesen bontja ki a film, szóval érdemes abszolválni a Defektet – pláne akkor, ha nemcsak az egyhelyszínes filmeket, hanem a vérgőzős túlzásokkal operáló agymenéseket is bírod. több»
 

A Defekt Kelly Connaire első egészestés filmje. A színésznőt korábban csak néhány rövidfilmben és sorozatban láthatta a közönség.

(hp)
 

A Defektet a legjobb film díjára jelölték a Molins de Rei Horror Film Festival-on.

(hp)
 

A film forgatása a kaliforniai Lebecben zajlott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.