Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Defekt (2017)

Downrange
Filmadatlap
 
21
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
6
Videók

Galéria (13)

Videók (6)

 
harnas1207   2021. 12. 26.

legújabb vélemény

0

A szűk területen mozgó filmek is tudnak igen izgalmasak lenni, de ez nem lett az. Sőt kegyetlen béna lett. Az egésznek olyan hatása van, mintha valami egyetemista vizsgafilm lenne.

 
moov18   2018. 12. 02.

a nap véleménye

2
Defekt: a kevesebb néha több...

Mivel manapság elég limitált az az időkeret, ami rendelkezésre áll az életemből, így elég kevés időt tudok filmezéssel, véleményezéssel tölteni. Ezt sajnálom is. Eltűnésem óta futószalagszerűen jelentek meg újabb és újabb gyöngyszemek a horrorfilm pi... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2018. 11. 07.

1

Egy kifejezetten ötletes, csavaros és brutális horror, messze kiemelkedik a mostanság gyártott ilyesztgetős tucathorrorok közül. Kellemes csalódás volt.

 
Csillagpor   2018. 10. 31.

0

Jó kis ijesztgetős film az biztos. Míg néztem végigizgultam, de az eleje sajnos nagyon unalmasan sablonosan indult be és ez miatt cseng le hamar az élmény miután kilép az ember a moziteremből. Több lehetőség lett volna ebben a filmben. Kár hogy kihagyták. Én szívesen megismertem volna akár a karaktereket jobban.

 
kasztni   2018. 10. 21.

1

Nem akarom szétkapni ezt a filmet, de engem nem győzött meg. Egyszerűen hihetetlenül lapos és ötlettelen a történet, talán már nem is egyszer láttam mindezt, ráadásul nekem az alakítások is harmatgyengék voltak, majdhogynem élvezhetetlen.

 
Zsófi   2020. 01. 23.

0

1,5 óra színtiszta időpocsékolás...

 
Zsolt384530 Nézhetetlen  2021. 10. 29.

1

Zs kategóriás...

 

A Defekt Kelly Connaire első egészestés filmje. A színésznőt korábban csak néhány rövidfilmben és sorozatban láthatta a közönség.

(hp)
 

A Defektet a legjobb film díjára jelölték a Molins de Rei Horror Film Festival-on.

(hp)
 

A film forgatása a kaliforniai Lebecben zajlott.

(hp)
 

A Defekt 2018. április 26-án debütált a Shudder nevű streaming szolgáltató kínálatában.

(hp)
 

A filmet 2017. szeptember 10-én a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták a 'Midnight Madness' szekcióban. "Rajongóként és filmesként is ez a kedvenc filmes eseményem" - nyilatkozta a helyszínen a rendező, Ryûhei Kitamura a New York Times-nak adott interjújában.

(hp)
 
Sajnálatos, hogy a karakterek nem túl erősek, ám az alaphelyzetét többnyire ügyesen bontja ki a film, szóval érdemes abszolválni a Defektet – pláne akkor, ha nemcsak az egyhelyszínes filmeket, hanem a vérgőzős túlzásokkal operáló agymenéseket is bírod. több»
 
Összességében csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az igényesebb, de egyúttal véresebb vonalat. több»
 
Mit lehet elmondani egy olyan filmről, amelynek már a negyedik percénél eldől, hogy kegyetlenül rossz? több»