Féltem a hangalámondástól, de minden kétségem azonnal elillant, mikor Van Damme wow-ját monotonan megismételte a szinkrontolmács. :D
A Bemmel kapcsolatban is voltak fenntartásaim, néhány éve láttam itt az első Indiana Jonest, és bár nem volt rossz, azért utána inkább kerültem ezt az elég kis moziteremmel rendelkező romkocsmát. Most se tudom, hogy lehet itt Gyűrűk ura-trilógiát nézni, de egy ilyen Kickboxer vagy más trash-ebb hangulatú filmhez szerintem remek helyszín, már csak a közvetlen alkoholellátás miatt is.
Ez a Van Damme pedig igazi trash-feszt volt. A hangalámondás egészen abszurd, és annak ellenére is imádtam, hogy a szöveg majdnem felét nem is értettem. De ezt leszámítva is elég röhejes film, szóval tényleg kiváló alap volt egy VHS Legendák vetítéshez.
Egyébként most láttam először, de hát ez igazi klasszikus, Van Damme legjobb filmjének mondanám most, vagy a legszórakoztatóbbnak. Ugyanakkor a belga harcművész már-már Bruce Lee szinten ki volt gyúrva, és minden mozdulatot elhitt neki az ember. Ennek fényében fájó igazán, mennyire gagyi a rendezés az akciójeleneteknél is.
Nem tudom, mivel folytatja a Bem a VHS-sorozatot, de nagyon várom!
Féltem a hangalámondástól, de minden kétségem azonnal elillant, mikor Van Damme wow-ját monotonan megismételte a szinkrontolmács. :D A Bemmel kapcsolatban is voltak fenntartásaim, néhány éve láttam itt az első Indiana Jonest, és bár nem volt rossz, azért utána inkább kerültem ezt az elég kis moziteremmel rendelkező romkocsmát. Most se tudom, hogy lehet itt Gyűrűk ura-trilógiát nézni, de egy ilyen Kickboxer vagy más trash-ebb hangulatú filmhez szerintem remek helyszín, már csak a közvetlen alkoholellátás miatt is. Ez a Van Damme pedig igazi trash-feszt volt. A hangalámondás egészen abszurd, és annak ellenére is imádtam, hogy a szöveg majdnem felét nem is értettem. De ezt leszámítva is elég röhejes film, szóval tényleg kiváló alap volt egy VHS Legendák vetítéshez. Egyébként most láttam először, de hát ez igazi klasszikus, Van Damme legjobb filmjének mondanám most, vagy a legszórakoztatóbbnak. Ugyanakkor a belga harcművész már-már Bruce Lee szinten ki volt gyúrva, és minden mozdulatot elhitt neki az ember. Ennek fényében fájó igazán, mennyire gagyi a rendezés az akciójeleneteknél is. Nem tudom, mivel folytatja a Bem a VHS-sorozatot, de nagyon várom!