Be kell vallanom, nem szeretem a pankrációt. Mickey Rourk pedig mindig is taszított, már fiatalabb még nem agyonplasztikázott fejjel is.
Na most ezek után megnéztem ezt a filmet, és bár a pankráció változatlanul visszataszító műfaj számomra, viszont ez a film különös módon szimpatikussá tette a szétszabdalt fejű Mickey-t. Zseniálisat alakít - bár eddig sem a színészi teljesítményét kérdőjeleztem meg.
A történet tetszett, és bár szeretem a kerek sztorikat, itt most kimondottan jó volt, hogy nyitott maradt a vége.
Csak ajánlani tudom!
Be kell vallanom, nem szeretem a pankrációt. Mickey Rourk pedig mindig is taszított, már fiatalabb még nem agyonplasztikázott fejjel is. Na most ezek után megnéztem ezt a filmet, és bár a pankráció változatlanul visszataszító műfaj számomra, viszont ez a film különös módon szimpatikussá tette a szétszabdalt fejű Mickey-t. Zseniálisat alakít - bár eddig sem a színészi teljesítményét kérdőjeleztem meg. A történet tetszett, és bár szeretem a kerek sztorikat, itt most kimondottan jó volt, hogy nyitott maradt a vége. Csak ajánlani tudom!