Ez az a sorozat, amit elvből nem néztem, hiszen még a csapból is ez folyt. Mindenki látta, mindenki imádta, ezért nem és nem voltam hajlandó nézni.
Aztán persze évek múltán, mikor lement a nagy láz, én is nekiálltam. Emlékszem, mennyire utáltam az első évadot. Mindenki ellenszenves volt, csak jól meg kellett volna verni mindegyiket egytől egyig.
És természetesen a második évadtól beálltam szépen a sorba. Na, azért nem imádtam, de elismertem és elismerem, hogy jó, nem kétséges.
Igaz, az előzménysorozatot még nem láttam, de el jön annak is az ideje.
Ez az a sorozat, amit elvből nem néztem, hiszen még a csapból is ez folyt. Mindenki látta, mindenki imádta, ezért nem és nem voltam hajlandó nézni. Aztán persze évek múltán, mikor lement a nagy láz, én is nekiálltam. Emlékszem, mennyire utáltam az első évadot. Mindenki ellenszenves volt, csak jól meg kellett volna verni mindegyiket egytől egyig. És természetesen a második évadtól beálltam szépen a sorba. Na, azért nem imádtam, de elismertem és elismerem, hogy jó, nem kétséges. Igaz, az előzménysorozatot még nem láttam, de el jön annak is az ideje.