Nem volt rossz, de kicsit túl volt bonyolítva. Szerintem nem attól lesz jó egy film, hogy a végén kicsavarják az egészet és az lesz a ludas, akire nem számítottál volna egyáltalán... Hanem ha valóságos, elképzelhető, megdöbbentő... na de nem olyan áron, hogy végül az egészet össze-vissza túlgondolják a rendezők/írók.
Mellesleg legközelebb szerintem azért fognak bekerülni emberek, mert:
-Nem fizetett időben az alkalmazottainak
-Nem mosogatott el aznap
-1-est kapott a suliban
-Letorrentezte a Trónok Harcát
-Sziával köszönt egy 60 évesnek.
Hol vannak a valódi bűnösök a filmből? És miért nem mutatja a trancsírozást, miért fordul el a kamera? Ez nem Micimackó, nyugodtan sokkoljanak!
Nem volt rossz, de kicsit túl volt bonyolítva. Szerintem nem attól lesz jó egy film, hogy a végén kicsavarják az egészet és az lesz a ludas, akire nem számítottál volna egyáltalán... Hanem ha valóságos, elképzelhető, megdöbbentő... na de nem olyan áron, hogy végül az egészet össze-vissza túlgondolják a rendezők/írók. Mellesleg legközelebb szerintem azért fognak bekerülni emberek, mert: -Nem fizetett időben az alkalmazottainak -Nem mosogatott el aznap -1-est kapott a suliban -Letorrentezte a Trónok Harcát -Sziával köszönt egy 60 évesnek. Hol vannak a valódi bűnösök a filmből? És miért nem mutatja a trancsírozást, miért fordul el a kamera? Ez nem Micimackó, nyugodtan sokkoljanak!