Hát őszinte leszek, ilyen moslékot még életemben nem láttam!!!
Nagyon mérgesen jöttem ki a moziból, legszívesebben visszaköveteltem volna az árát a Disneytől. Ez a film az elmúlt 20 marveles film és Stan Lee szembeköpése volt!
Vissza a jövőbeli koppintásos hallmarkos családi drámát néhány humoros jelenettel.
A legszomorúbb, amit Thorral tettek. Depressziós, szorongós, hisztis, meghízott istenségre faragtak!!! Miért kell így megalázni egy Istent? Mjölnirt hirtelen Amerika Kapitány kezére került és méltó lett rá, de régebben még nem tudta felemelni az üvegasztalról?! Semmit nem változott, most mégis tudja használni!
Hulk, borzasztóan néz ki a fejje.
Ezt a filmet nem akarom viszontlátni és ahogy halottam kifelé jövetkor, a többi nézők csalódásuk is meglátszottak!!!
Ha rendező lennék nem forgatam volna le!!!
Hát őszinte leszek, ilyen moslékot még életemben nem láttam!!! Nagyon mérgesen jöttem ki a moziból, legszívesebben visszaköveteltem volna az árát a Disneytől. Ez a film az elmúlt 20 marveles film és Stan Lee szembeköpése volt! Vissza a jövőbeli koppintásos hallmarkos családi drámát néhány humoros jelenettel. A legszomorúbb, amit Thorral tettek. Depressziós, szorongós, hisztis, meghízott istenségre faragtak!!! Miért kell így megalázni egy Istent? Mjölnirt hirtelen Amerika Kapitány kezére került és méltó lett rá, de régebben még nem tudta felemelni az üvegasztalról?! Semmit nem változott, most mégis tudja használni! Hulk, borzasztóan néz ki a fejje. Ezt a filmet nem akarom viszontlátni és ahogy halottam kifelé jövetkor, a többi nézők csalódásuk is meglátszottak!!! Ha rendező lennék nem forgatam volna le!!!