Közösség

Vélemény:

 

48 Nevetséges hatos

(2015)

The Ridiculous 6

 
MMcFly2015   2016.04.19 23:09
0

Nekem sosem volt gondom Adam Sandler filmjeivel. Mind szórakoztatott valamennyire, sőt a Nagyfiúk első részét, meg az igen csak lehúzott Apa éget is szívesen megnézem, mert szórakoztat a maga ,,Sandler féle" humorával. Mikor anno megérkezett a Jack és Jill, akkor elkönyveltem, hogy a színésztől ez a legrosszabb. Itt a legalja. !
Most eljutottunk ehhez a filmhez. Nem gondoltam volna, hogy van lejjebb. Annyira idétlen - erőltetett, hogy már totál gáz! Nincs egy normális tartalma, és az alpáriság már fölöslegesen, és szájbarágósan jön... szó szerint idegtépő nézni. (Például: Mikor van egy borzasztó dialógusokkal telerakott jelenet Rob Schneider és Sandler első találkozásánál, akkor a jelenet vége az, hogy egy szamár telibe fossa a falat... Kínosan érzékelhető: ,,Ember!? Itt kellene nevetni" )
Én óriásit csalódtam. Azt hittem a kritikusok Adam Sandlerrel nem méltóképpen bánnak, mert hát lehúzzák azokat a filmjeit is teljesen, amelyiken el lehet röhögni őszintén, de itt a százalékok nem túlzás. Csodálkozom, hogy végig tudtam nézni.
Az egyetlen egy humor forrás a híresebb szereplők kinézete. Azon elkacagtam. De semmi több. Botrányos.