A Megtorlás az a film
- amire teljes joggal került ki a 18-as karika..
- ami után csak ülsz, és 10 percig nézel magad elé...
- ami egy percig nem hagy "lazítást" és teljesen biztos lehetsz benne, hogy amire gondolsz, hogy mi lenne a legrosszabb verzió ami megtörténne, az meg is fog történni....
- ami két és fél órában mutatja be a brutalitás és az erőszak minden formáját
Összefoglalva, nekem tetszett, bár néha már sok volt az erőszakos jelenet, főleg azért mert úgy ültem be a filmre, hogy nem nagyon néztem vagy olvastam el róla semmit.
Annyi valahonnan megragadt, hogy "Tartantino-s" és ez nekem elég volt.
Hát nem tudom ezt ki írta, de szerintem nagyot tévedett! TELJESEN MÁS KATEGÓRIA mint Tarantino!!!
Amúgy a színészek közül nekem Guy Pearce hozta a legnagyobb játékot, szerintem zseniálisan formálta meg a karaktert. Kit Harington pedig csak a plakátra kellett, mint húzó név, mert annyit azért nem tett hozzá amennyire ki van emelve....
Egyébként a film mondanivalója egy mondatban összegződik: "a pokolban nem a tűz égető lángja a legrosszabb, hanem a szeretet hiánya..."
A Megtorlás az a film - amire teljes joggal került ki a 18-as karika.. - ami után csak ülsz, és 10 percig nézel magad elé... - ami egy percig nem hagy "lazítást" és teljesen biztos lehetsz benne, hogy amire gondolsz, hogy mi lenne a legrosszabb verzió ami megtörténne, az meg is fog történni.... - ami két és fél órában mutatja be a brutalitás és az erőszak minden formáját Összefoglalva, nekem tetszett, bár néha már sok volt az erőszakos jelenet, főleg azért mert úgy ültem be a filmre, hogy nem nagyon néztem vagy olvastam el róla semmit. Annyi valahonnan megragadt, hogy "Tartantino-s" és ez nekem elég volt. Hát nem tudom ezt ki írta, de szerintem nagyot tévedett! TELJESEN MÁS KATEGÓRIA mint Tarantino!!! Amúgy a színészek közül nekem Guy Pearce hozta a legnagyobb játékot, szerintem zseniálisan formálta meg a karaktert. Kit Harington pedig csak a plakátra kellett, mint húzó név, mert annyit azért nem tett hozzá amennyire ki van emelve.... Egyébként a film mondanivalója egy mondatban összegződik: "a pokolban nem a tűz égető lángja a legrosszabb, hanem a szeretet hiánya..."