Közösség

Vélemény:

86 A legnagyobb showman

(2017)

A legnagyobb showman

MidoD7   2018.04.28 11:45
1

Az egyik leginkább olyan film volt ami nagy erővel hatott rám. Rögtön az elején felcsendülő zene már olyan hangulatot teremt amivel nem csak felkelti a figyelmet a nézőben de izgalommá is fokozza. Először is a történetről annyit, hogy talán tényleg egy picit színesítettek rajta azért, hogy kedvelhetőbb legyen mint maga az eredeti történet ámde így is örömmel néztem végig, hogy milyen események zajlódhattak le akkoriban. A történetnek ezen felül mondanivalója is akad bőven, ne nézzük le és ítéljük el a másikat a külalakja alapján, összetartás, barátság és még lehetne sorolni. A színészek természetesen egytől egyig remekül alakítottak, Hugh Jackman énekhangja valami elképesztően fülbemászó. Az összes zene gyakorlatilag megragadja az embert, én személy szerint nem az ilyen stílusú dalokat kedvelem és mégis jóval a film után is sokáig hallgattam őket. Összességében egy szórakoztató, tanítójellegű és látványos filmet láthattam. Mindenkinek jószívvel tudom ajánlani mert kizárt, hogy csalódjon.