Közösség

Vélemény:

79 Nyomd, Bébi, nyomd!

(2017)

Nyomd, Bébi, nyomd!

Gigi   2018.05.25 13:31
0

Már eltelt néhány nap azóta, hogy megnéztem, de még ilyen távlatból is az a kósza gondoltat foglalkoztat felidézve magamban a filmbéli jeleneteket, hogy hát ez meg mi a p..csa volt :) Már éltem át néhány hasonló filmes élményt, amit úgy tudnék leírni, hogy eléggé felpiszkálta ahhoz a kíváncsiságom, hogy ne hagyjam félbe, de közben folyamatosan az motoszkál bennem, hogy elég volt ennyi belőle, nem kell ezt tovább nézni. De valahogy csak ülök, és nézem tovább, még öt perc, még öt perc, aztán egyszer csak vége, és amennyire utáltam, annyira ott van bennem az az érzés, hogy talán meg kellene nézni még egyszer. Na ezzel már csak a mazochista énem öli az agyam, de kizárt, hogy ezúttal hallgassak is rá. Szóval ha eddig nem derült volna ki, az érzéseim enyhén szólva vegyesek a filmmel kapcsolatban. Ezért kapott 3 csillagot, pedig szívem szerint egy 1-t és egy 5-öst adtam volna párhuzamosan, de sajna ilyen opció nincs. Mindenesetre ennyi idő távlatából is szívesen megcsapnám a Bébi nevű srácot a zenére vonagló musical-giccs jeleneteiért, de csak azért, hogy utána megsimogassam azt az ügyes kis buksiját azért, amikor kiugrott a giccsparádés jelenetekből, és tényleg színészetet kezdett játszani. Na, így vagyok én ezzel, te pedig döntsd el, hogy megnézed vagy sem, vagy nézed, de csak fél szemmel. Ez utóbbi is megfontolandó.