Igazán szórakoztató film.
A tengernél jobb helyszínt nem lehetett volna választani, színesebbé, érdekesebbé teszi a történet megalkotását, és kiemeli a karakterek erényeit, adottságait.
A történet, annak ellenére, hogy rengeteg másik ehhez hasonló mozit is gyártanak, élvezhető lett, amiben talán a rengeteg és minőségi humor segített a legjobban.
A szereplőgárda kiválasztása igazán jól sikerült. Zac Efron remek választás volt, mert nem csak hogy, nagy mértékben vonzza a női tekintetetek, és így nagyobb nézettséget ad a filmnek, de remekül mutatnak a képernyőn Dwayne Johnson-nal.
Engem megkapott magának. Csak ajánlani tudom.
Igazán szórakoztató film. A tengernél jobb helyszínt nem lehetett volna választani, színesebbé, érdekesebbé teszi a történet megalkotását, és kiemeli a karakterek erényeit, adottságait. A történet, annak ellenére, hogy rengeteg másik ehhez hasonló mozit is gyártanak, élvezhető lett, amiben talán a rengeteg és minőségi humor segített a legjobban. A szereplőgárda kiválasztása igazán jól sikerült. Zac Efron remek választás volt, mert nem csak hogy, nagy mértékben vonzza a női tekintetetek, és így nagyobb nézettséget ad a filmnek, de remekül mutatnak a képernyőn Dwayne Johnson-nal. Engem megkapott magának. Csak ajánlani tudom.