Közösség

Vélemény:

55 Barbie

(2023)

Nézzük Barbiet másképp!

Vivien   2023.07.22 13:12
1

Sziasztok! Nézzük Barbie-t másképp! Azért adtam ezt a címet, mert én másképp értelmezem a film lényegét! Hozzátenném, hogy nekem unalmas volt a film, gyenge poénokkal. A moziból vagy 12-en mentek ki, én is gondolkoztam, hogy inkább elmegyek enni egy jót, de maradtam. Egy párszor én is nevettem, de több volt az, hogy de uncsi... Nagyon vártam a filmet, készültem is rá, rózsaszín ruha, rózsaszín táska :)) Olyan Barbie-stílusban. Ahogy én nevettem másokon, akik szintén Barbie-stillben mentek (pasik is rózsaszínben), ugyanúgy nevettek rajtam is, tehát maga az az egész vicces volt és szórakoztató. A moziteremig az eljutás kész katasztrófa: rengeteg ember, sok sorban állás... A film kétórás volt, minden rózsaszín, habos-babos, csajos. Mivel Barbie egy műanyag baba, nem élvezi eléggé az életet, nem eszik, nem iszik és nem szexel. Mivel Barbinak nincsen p....! Így elég unalmas az élet, hiába van udvarlója: Ken. Barbie egész nap a barátnőivel bulizik, minden napja ugyanolyan unalmas. A lényeg, hogy a végén Barbie az élővilágban fog élni, és ott kap nemi szervet is. Tehát Barbie végre tud szexelni és enni-inni, mert neki ez a világ jobban tetszik!