Kiskoromban mindig bámultam a Tv-t , vajon mikor kezdődik a Tom és Jerry , megint az a kedvenc részem lesz ugye amiben horgásznak , vagy nem amiben a kis csibe is benne van, nagyon várom csak kezdődjön már, és igen Tom és Jerry.
Gyerekkorom legszebb időszaka amikor mást nem néztünk a tv-ben csak ezt a tökéletes mesesorozatot. Ez az amit mindenkinek csak ajánlani tudok, ugy tökéletes ahogy van , nem is kell keresni negatívumot. Most 27 éves vagyok, ha lekéne ülni nézni a Tom és Jerryt ujra és ujra a kishugommal, leülnék vele, miért ne? Sosem lehet megunni.
Kiskoromban mindig bámultam a Tv-t , vajon mikor kezdődik a Tom és Jerry , megint az a kedvenc részem lesz ugye amiben horgásznak , vagy nem amiben a kis csibe is benne van, nagyon várom csak kezdődjön már, és igen Tom és Jerry. Gyerekkorom legszebb időszaka amikor mást nem néztünk a tv-ben csak ezt a tökéletes mesesorozatot. Ez az amit mindenkinek csak ajánlani tudok, ugy tökéletes ahogy van , nem is kell keresni negatívumot. Most 27 éves vagyok, ha lekéne ülni nézni a Tom és Jerryt ujra és ujra a kishugommal, leülnék vele, miért ne? Sosem lehet megunni.