Minden idők legdebilebb szuperhős sztorija végre folytatódik és nem is szenvedtünk hiányt sem vérben, sem gyilkolásban, sem humorban, sem alpáriságban.
A film egy tömény másfél órás irónia, ami nem fél kiparodizálni semmit és senkit, saját magát is beleértve.
Eszméletlenül jól szórakoztam a filmen, de többszöri újranézést követően sem sikerült megbírkóznom több dologgal. Többek között a már-már túltolt X-Force "landolást", aminek voltak vicces pillanatai, de alapjába véve túlkapták a dolgot. A másik pedig a filmvégi búcsúzkodós jelenet, amikor már én is azt kívánom, hogy legyen vége. Értem én, hogy kiironizálja a drámát, ami alapesetben teljesen jó dolog, de itt már fárasztónak és kicsit kínosnak éreztem. Azért meglátszik a rendezőváltás, amit nem értek, mert a 2.rész már nem lett annyira eredeti, mint az első.
Na meg persze megmentünk egy jövőbeli (majdnem) sorozatgyilkost több tucat ember életén keresztül.
Sajnálom egyébként, de nekem ezek kicsit lejjebb húzták a filmet.
Ami még pozitívum, hogy végre kaptunk egy képregényhűbb Buldózert, egy nagyon menő Kábelt és egy "egészen klassz csajt", Domino szerepében.
Minden idők legdebilebb szuperhős sztorija végre folytatódik és nem is szenvedtünk hiányt sem vérben, sem gyilkolásban, sem humorban, sem alpáriságban. A film egy tömény másfél órás irónia, ami nem fél kiparodizálni semmit és senkit, saját magát is beleértve. Eszméletlenül jól szórakoztam a filmen, de többszöri újranézést követően sem sikerült megbírkóznom több dologgal. Többek között a már-már túltolt X-Force "landolást", aminek voltak vicces pillanatai, de alapjába véve túlkapták a dolgot. A másik pedig a filmvégi búcsúzkodós jelenet, amikor már én is azt kívánom, hogy legyen vége. Értem én, hogy kiironizálja a drámát, ami alapesetben teljesen jó dolog, de itt már fárasztónak és kicsit kínosnak éreztem. Azért meglátszik a rendezőváltás, amit nem értek, mert a 2.rész már nem lett annyira eredeti, mint az első. Na meg persze megmentünk egy jövőbeli (majdnem) sorozatgyilkost több tucat ember életén keresztül. Sajnálom egyébként, de nekem ezek kicsit lejjebb húzták a filmet. Ami még pozitívum, hogy végre kaptunk egy képregényhűbb Buldózert, egy nagyon menő Kábelt és egy "egészen klassz csajt", Domino szerepében.