Maga a sztori cuki. A szereplők nemkülönben. Mégsem éreztem azt, mint amikor láttam a Csizmás, a kandúrt.
Azt hiszem, ez a tipikusan újabb és újabb sztorikat csinálunk egy jópofa karakternek, de a cél nem a minőség.
Például a „harci” jeleneteknél engem zavart a technikai megoldás. Ennél sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.
Mégsem állíthatom, hogy nem érdemes megnézni. Érdemes. Max. nem azt fogod kapni, amit egy ilyen legendás tolvajtól-hőstől-cicacsábásztól-macskától és a csizmájától elvárnál.
Szerintem nézd meg nyugodtan, aztán majd eldöntöd magad, hogy jó-e, avagy sem.
Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
Maga a sztori cuki. A szereplők nemkülönben. Mégsem éreztem azt, mint amikor láttam a Csizmás, a kandúrt. Azt hiszem, ez a tipikusan újabb és újabb sztorikat csinálunk egy jópofa karakternek, de a cél nem a minőség. Például a „harci” jeleneteknél engem zavart a technikai megoldás. Ennél sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni. Mégsem állíthatom, hogy nem érdemes megnézni. Érdemes. Max. nem azt fogod kapni, amit egy ilyen legendás tolvajtól-hőstől-cicacsábásztól-macskától és a csizmájától elvárnál. Szerintem nézd meg nyugodtan, aztán majd eldöntöd magad, hogy jó-e, avagy sem. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!