Ahogy a címe is sugallja, eléggé hazafiasra sikeredett, de szerencsére nem a melldöngetős fajta. Igazából meglepett! Elképzelni sem tudtam, hogy lehet egy jó, vagy legalább nézhető filmet kihozni ebből a szegényke sztoriból. Ehelyett mit kaptam? Egy végig pörgős, feszült, izgalmas darabot. Nem ez az első jól sikerült film a terrorizmus kegyetlenségéről, de talán az első olyan, ami drámaiság helyett inkább dinamika van. A végén persze előjött az érzelemdús patriotizmus, de ez nem meglepő, hisz Peter Berg rendezőre igencsak jellemző, de mindig sikerül annál a pontnál megállnia, mikor még nem fordul át giccstengerbe! :-)
Egy újabb remek film Peter Bergtől!
Ahogy a címe is sugallja, eléggé hazafiasra sikeredett, de szerencsére nem a melldöngetős fajta. Igazából meglepett! Elképzelni sem tudtam, hogy lehet egy jó, vagy legalább nézhető filmet kihozni ebből a szegényke sztoriból. Ehelyett mit kaptam? Egy végig pörgős, feszült, izgalmas darabot. Nem ez az első jól sikerült film a terrorizmus kegyetlenségéről, de talán az első olyan, ami drámaiság helyett inkább dinamika van. A végén persze előjött az érzelemdús patriotizmus, de ez nem meglepő, hisz Peter Berg rendezőre igencsak jellemző, de mindig sikerül annál a pontnál megállnia, mikor még nem fordul át giccstengerbe! :-) Egy újabb remek film Peter Bergtől!