Közösség

Vélemény:

68 Szívek szállodája - Egy év az életünkből

(2016)

Gilmore-körforgás

BaloghBogi42   2026.07.16 19:21
0

Ez a négyrészes folytatás, bár vissza tudta hozni bizonyos fokig a sorozat hangulatát (amiért nagyon hálás vagyok, mert mindigis nagy kedvencem volt), ám sok benne a furcsaság és 'rendellenesség!'. Rory személyisége itt teljesen karakteren kívül esik, hiszen az a rendszerező és listamániás lány, akit előzőleg megismertünk, hogyan tudna ennyire összeszedetlen és csapongó életmódot folytatni, hogy azt sem tudja, a saját fehérneműi melyik államban találhatóak éppen. Szomorú volt látni, hogy ennyire szétesett és az előzetes elképzeléseit kicsit sem tudta megvalósítani. Nagyon hiányoltam Richardot, úgy éreztem a Gilmore-ház nem az igazi nélküle és elkeserítő volt nézni, ahogyan Emily szenved, miközben megpróbál egy új életet felépíteni nélküle. Luke és Lorelai esküvője nagyon tetszett, bár úgy vélem, erre még az eredeti sorozatban kellett volna sort keríteni. Nekem ez a folytatás segített arra a következtetésre jutnom, hogy Logan igazából olyan Rorynak, mint Christopher Lorelainak (ezt sugallja a teherbe esés ténye is). Bár nem ez lett a világ legjobb folytatása, de egyszer érdemes ránézni.