Közösség

Vélemény:

68 Hogyan kaszálj nagyot

(2026)

Jobb, mint amire számítottam

anorbert25   2026.09.14 04:32
0

Sokkal jobban tetszett, mint amire számítottam. Már az alapötlete is felkeltette az érdeklődésemet, mert szeretem az ilyen fekete humorral megfűszerezett, örökségről és a gazdag rokonok közötti marakodásról szóló sztorikat.
A történet főszereplője egy srác, aki rájön, hogy hatalmas vagyont örökölhetne, de van egy bökkenő: egész sornyi őrült rokon áll előtte a sorban. A "Ma örökös, holnap hulla" szlogen tökéletesen leírja, mi történik a filmben. Szépen lassan elkezdenek fogyni a rokonok a családfáról, és az egész egy óriási, abszurd hajszává válik a pénzért.
Glen Powell óriásit játszik benne, egyszerűen nagyon jól áll neki ez a laza, de közben folyamatosan meglepődő karakter. A poénok nagy része nagyon jó. Nem kell tőle valami mély, filozofikus dolgot várni, de pont az a jó benne, hogy nem is akar többnek látszani egy vérbeli, szórakoztató vígjátéknál. A fordulatok kifejezetten ötletesek lettek, nem mindig lehetett előre kitalálni, hogy ki lesz a következő a listán vagy ki kivel játszik össze.
Kellemes csalódás volt az egész film. A poénok nem voltak erőltetettek, a színészek közötti kémia nagyon működött, és a fordulatok is pont jókor jöttek. #csajoshétvége