Ez egy olyan vígjáték, mely negyedik új részként leporolja a rég elfeledett 3 részes miami zsaruvígjátékot, ahol a két főszereplő rendőr még mindig hozza a formáját. A poénok ülnek, és tényleg viccesek. Itt a szövegelésen és a szituációs poénkodáson van a hangsúly, nem a hasraeséses-seggberúgásos-testnedves vonalon, amiért rendkívül hálás vagyok az alkotóknak.
A történetben nincs újítás, vannak a rosszak meg vannak a mi jó zsaruink, akik a feletteseik akaratát kijátszva felgöngyölítik az ármányt, elbánnak a negatív hősökkel, aprítják a miszliket, ahol kell, és főleg szórják a poénokat. A lényeg az utóbbin van, és ezt teljesen jól is hozzák.
Ez a rész is ugyanazokra az elemekre épül, mint az előző három, úgyhogy megbízható franchise-ról beszélhetünk, a szokásost kapjuk most is, akár egy gyorsétteremláncnál: a két poénos főszereplőt meg a nőiket, a gyors kocsijukkal száguldozást, a Miami Beach-en felvett számtalan jelenetet, közben megy a duma ezerrel stb., adná magát a totális ellaposodás, de talán mégis ez lett a négy közül a legjobb rész. Az első három folyamatos visszaesést mutatott, az első ugyanis kifejezetten jó volt, a második egynek elment, a harmadik meg úgy emlékszem, hogy riasztóan gyenge volt. Ha nem láttam volna a remek értékelését ennek a mostaninak, akkor valószínűleg ki is hagytam volna, örülök, hogy nem tettem.
A film legnagyobbrészt 9/10, a végkifejlet ezen erősen ront, aztán a végén sikerül ismét kiköszörülni a csorbát, így jön ki nálam a 8/10-es átlag.
Ez egy olyan vígjáték, mely negyedik új részként leporolja a rég elfeledett 3 részes miami zsaruvígjátékot, ahol a két főszereplő rendőr még mindig hozza a formáját. A poénok ülnek, és tényleg viccesek. Itt a szövegelésen és a szituációs poénkodáson van a hangsúly, nem a hasraeséses-seggberúgásos-testnedves vonalon, amiért rendkívül hálás vagyok az alkotóknak. A történetben nincs újítás, vannak a rosszak meg vannak a mi jó zsaruink, akik a feletteseik akaratát kijátszva felgöngyölítik az ármányt, elbánnak a negatív hősökkel, aprítják a miszliket, ahol kell, és főleg szórják a poénokat. A lényeg az utóbbin van, és ezt teljesen jól is hozzák. Ez a rész is ugyanazokra az elemekre épül, mint az előző három, úgyhogy megbízható franchise-ról beszélhetünk, a szokásost kapjuk most is, akár egy gyorsétteremláncnál: a két poénos főszereplőt meg a nőiket, a gyors kocsijukkal száguldozást, a Miami Beach-en felvett számtalan jelenetet, közben megy a duma ezerrel stb., adná magát a totális ellaposodás, de talán mégis ez lett a négy közül a legjobb rész. Az első három folyamatos visszaesést mutatott, az első ugyanis kifejezetten jó volt, a második egynek elment, a harmadik meg úgy emlékszem, hogy riasztóan gyenge volt. Ha nem láttam volna a remek értékelését ennek a mostaninak, akkor valószínűleg ki is hagytam volna, örülök, hogy nem tettem. A film legnagyobbrészt 9/10, a végkifejlet ezen erősen ront, aztán a végén sikerül ismét kiköszörülni a csorbát, így jön ki nálam a 8/10-es átlag.