Előre is bocsika a nagy „bedboyz”-filmek rajongóitól...
Erről is már húzogatják a rengeteg felesleges bőrt, mint a Halálos irambanról.
Jelentem: TÖK FELESLEGES!!!
Amikor megvolt a varázsa anno ennek az akció-vígjátéknak (is), max. +1 rész folytatásban elég lett volna, de valamiért a készítők úgy gondolták, hogy van, s lesz ebben még spiritusz, és gyártják az egyre gagyibb további részeket hozzá...
Nekem már a 3. rész is erőltetett volt, na de ez a 4. (???!!!)
Már az első 5 percben tudod, ki a ludas, telis-tele klisékkel, gagyi poénok, túljátszott „viselkedések”, legfőképp Martin Lawrence, aki már nagyon sok(kkkkkk)!!!
Full lehetetlen jelenetek, azok elgondolásai, vászonra vitele (infarktus után 2 héttel lefutni szinte a „maratont”). :D
Ez a rész már vázolja a „bedboyz” lassankénti szavatosságának lejáratát...
Pár év múlva lesz 1 újabb felesleges rész, az tuti, és ott már járókerettel, és/vagy bottal csoszogósan, Porsche-t dobozosra lecserélve térnek vissza, az irodai székben csücsülve, béna poénokkal megspékelve...
Szóval... dióhéjban a 2024-es rész egy látványos mese-vígjáték.
Előre is bocsika a nagy „bedboyz”-filmek rajongóitól... Erről is már húzogatják a rengeteg felesleges bőrt, mint a Halálos irambanról. Jelentem: TÖK FELESLEGES!!! Amikor megvolt a varázsa anno ennek az akció-vígjátéknak (is), max. +1 rész folytatásban elég lett volna, de valamiért a készítők úgy gondolták, hogy van, s lesz ebben még spiritusz, és gyártják az egyre gagyibb további részeket hozzá... Nekem már a 3. rész is erőltetett volt, na de ez a 4. (???!!!) Már az első 5 percben tudod, ki a ludas, telis-tele klisékkel, gagyi poénok, túljátszott „viselkedések”, legfőképp Martin Lawrence, aki már nagyon sok(kkkkkk)!!! Full lehetetlen jelenetek, azok elgondolásai, vászonra vitele (infarktus után 2 héttel lefutni szinte a „maratont”). :D Ez a rész már vázolja a „bedboyz” lassankénti szavatosságának lejáratát... Pár év múlva lesz 1 újabb felesleges rész, az tuti, és ott már járókerettel, és/vagy bottal csoszogósan, Porsche-t dobozosra lecserélve térnek vissza, az irodai székben csücsülve, béna poénokkal megspékelve... Szóval... dióhéjban a 2024-es rész egy látványos mese-vígjáték.