Nem az én műfajom ez a film, de kétségtelenül megvoltak az erényei, vannak benne erős színészek, a történet nagyregényi ívet ír le, satöbbi, satöbbi.
Aki szereti az ilyesmit, az nem fog csalódni, nekem kicsit sehonnan sehová ment, de kinek mi. Van benne egy árva gyerek, aki az árvaházból nevelőszülőkhöz kerül, kutatni kezdi a saját történetét, találkozik klf emberekkel, cigány táborral, bazi nagy szarvassal, van minden, mint a búcsúban, zajlik a kicsit meseszerű történet, eltelik az idő. Talán ki lehetett volna belőle többet is hozni.
Nem az én műfajom ez a film, de kétségtelenül megvoltak az erényei, vannak benne erős színészek, a történet nagyregényi ívet ír le, satöbbi, satöbbi. Aki szereti az ilyesmit, az nem fog csalódni, nekem kicsit sehonnan sehová ment, de kinek mi. Van benne egy árva gyerek, aki az árvaházból nevelőszülőkhöz kerül, kutatni kezdi a saját történetét, találkozik klf emberekkel, cigány táborral, bazi nagy szarvassal, van minden, mint a búcsúban, zajlik a kicsit meseszerű történet, eltelik az idő. Talán ki lehetett volna belőle többet is hozni.