Nem hiszem, hogy él Magyarországon olyan ember, aki ne látta volna még a Boratot.
Túl korán, kb. 12 évesen láttam először. Emlékeimben úgy élt, hogy egyáltalán nem vicces, a tahóságra alapozó film, ami túl van szeretve itthon, mint a Torrente vagy az Üvegtigris.
Újranézve rájöttem, hogy ez mind igaz, azon kívül, hogy ne lenne vicces. Az egész film alatt vigyorogtam, egyes részeknél pedig hangosan röhögtem. Ilyen anti-PC böszme tahóságon nem is tudnék mást csinálni, mint végigröhögni az egészet. Valahol az Adam Sandler-filmográfia szellemi öröksége a Borat, de kellenek az ilyen megbotránkoztató ökör dolgok is időnként.
Nem hiszem, hogy él Magyarországon olyan ember, aki ne látta volna még a Boratot. Túl korán, kb. 12 évesen láttam először. Emlékeimben úgy élt, hogy egyáltalán nem vicces, a tahóságra alapozó film, ami túl van szeretve itthon, mint a Torrente vagy az Üvegtigris. Újranézve rájöttem, hogy ez mind igaz, azon kívül, hogy ne lenne vicces. Az egész film alatt vigyorogtam, egyes részeknél pedig hangosan röhögtem. Ilyen anti-PC böszme tahóságon nem is tudnék mást csinálni, mint végigröhögni az egészet. Valahol az Adam Sandler-filmográfia szellemi öröksége a Borat, de kellenek az ilyen megbotránkoztató ökör dolgok is időnként.