Sokszor aggódtam, hogy már nincsenek olyan filmek, amik úgy újító szelleműek, hogy közben megidéznek klasszikusokat is, és közben végig lekötnek.
Mostanában kevés film szórakoztatott ennyire, mint a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület.
El kell mondanom, én nem játszottam a szerepjátékkal, viszont a fantasy műfajt nagyon kedvelem, és ez a film óriási kedvencem lett.
Jó a történet. Nagyon szerethető, kedves, családbarát, közben nagyon vicces is, a szó legjobb értelmében.
A karakterek nagyon bejöttek, mindnek van valami különlegessége, és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam: a film élménye pontosan olyan, mintha összejönne egy társaság, és D&D-t játszanának. Megemlítem, a színészi gárda is rendben volt. Nagyon jó kikapcsolódás ez a film. Bármikor meg tudom nézni, szívet melengető, kedves, szurkolok, hogy a Paramount folytassa!
Sokszor aggódtam, hogy már nincsenek olyan filmek, amik úgy újító szelleműek, hogy közben megidéznek klasszikusokat is, és közben végig lekötnek. Mostanában kevés film szórakoztatott ennyire, mint a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület. El kell mondanom, én nem játszottam a szerepjátékkal, viszont a fantasy műfajt nagyon kedvelem, és ez a film óriási kedvencem lett. Jó a történet. Nagyon szerethető, kedves, családbarát, közben nagyon vicces is, a szó legjobb értelmében. A karakterek nagyon bejöttek, mindnek van valami különlegessége, és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam: a film élménye pontosan olyan, mintha összejönne egy társaság, és D&D-t játszanának. Megemlítem, a színészi gárda is rendben volt. Nagyon jó kikapcsolódás ez a film. Bármikor meg tudom nézni, szívet melengető, kedves, szurkolok, hogy a Paramount folytassa!