Az első rész egy érdekes eredetsztori volt, amely egy érdekes folytatást ígért nekünk.
A film felvezetése és kezdete igazán ígéretes, Tom Hardy karakterében bőven van még lehetőség, főleg a Venommal való kapcsolata miatt.
Külön örültem Woody Harrelsonnak, ugyanis az egyik kedvenc színészem, és A Karib-tenger kalózai óta Naomie Harrist is vártam egy jelentősebb szerepben, de sajnos azt érzem, hogy a már jól ismert karakterét élesztette csak újra.
A történetet nem szeretném elspoilerezni, mivel akkor már végképp nem lesz miért végignézned a filmet.
Őszintén szólva majdnem feladtam a felénél, és megbántam, hogy végignéztem.
Az első rész egy érdekes eredetsztori volt, amely egy érdekes folytatást ígért nekünk. A film felvezetése és kezdete igazán ígéretes, Tom Hardy karakterében bőven van még lehetőség, főleg a Venommal való kapcsolata miatt. Külön örültem Woody Harrelsonnak, ugyanis az egyik kedvenc színészem, és A Karib-tenger kalózai óta Naomie Harrist is vártam egy jelentősebb szerepben, de sajnos azt érzem, hogy a már jól ismert karakterét élesztette csak újra. A történetet nem szeretném elspoilerezni, mivel akkor már végképp nem lesz miért végignézned a filmet. Őszintén szólva majdnem feladtam a felénél, és megbántam, hogy végignéztem.