Közösség

Vélemény:

68 A rozsdás patak

(2018)

Végig izgalmas és fordulatos (80%)

Argus   2025.07.05 20:05
4

Nehézen beszerezhető film, de korábban fent volt a Netflixen, és még akkor láttam először, majd másodjára tegnap, amikor nagy nehézségek árán jutottam csak hozzá újra. De most is nagyon tetszett. Első alkalommal a főszereplő hölgy, Hermione Corfield miatt kezdtem el nézni, mert nagyon helyes ebben a szerepben, aztán ott rekedtem a képernyő előtt, mert lekötött a sztori. Jen McGowan kétségtelenül fordulatosan rendezte meg, mert a néző tökéletesen bele tudja képzelni magát a bajba kerülő nő helyzetébe. Sawyer autóval indul útnak Kentucky vad erdein keresztül egy állásinterjúra. Sajnos azonban eltéved, majd szembekerül egy kétfős bandával is, akik az életére törnek. Súlyosan megsérül egy késszúrástól a combján, de elmenekül. Innentől nincs más hátra: az ismeretlen erdőn keresztül gyalogosan kell menekülnie. Közben belebotlik egy gyanús lakókocsiba, ahol metet főz egy fickó. A srác túszul ejti, de egyúttal meg is menti a bandától. Sawyer helyzete a cseberből vederbe esésre hasonlít. Nekem izgalmas volt másodszor is. Értékelésem: erős négy csillag, azaz 80%. Igazából nem értem a fanyalgókat, akik alulértékelik.