Közösség

Vélemény:

56 BrightBurn – A lángoló fiú

(2019)

BrightBurn – A lángoló fiú

Hámori Balázs Nézhetetlen  2020.02.08 22:46
0

Az első húsz perc után kész voltam annyira gyökér ez a film. Elizabeth Banks karaktere az anya siralmasan idióta volt, csodáltam hogy a végére leesett neki mi a szitu. Az apa volt aki időben kapcsolt de ahogy el akarta intézni az ügyet úgy hogy tudta... na mindegy nem spoilerzek annak aki még nem látta. Ezt a maszk köpeny kombót se értettem teljesen gogy végülis minek kellett ( persze értem mert még ijesztőbb de most komolyan?) amúgy a fateron kívűl mindenki elég gyökér volt. Egyébként az alap ötlet nekem is tetszett mert ez ugye nem az a tipikus pozítiv hős berepül és megmenti a világot. Tetszett hogy a gyerek se tudja honnan származik az ereje, bár érteni én nem értettem teljsen mert ha mindenigaz a hajója random kezdett el dumálni hozzá minek hatására jött elő az ereje. Meg én először aztihittem hogy a külső hatások miatt lesz gonosz amit néha meg is pendítettek de szerintem alapvetően volt gonosz a miértekre meg igazából nem kapunk választ, amiket megkaphatnánk egy esetleges folytatásban amit kétlek hogy lesz plusz ezután érdekelni se fog. Az alap ötleten túl semmi jó nincs ebben a filmben. Persze embere válogatja szóval van aki odaág van/lesz érte meg van aki nem.