Nem tudom, hogy az első rész okozta izgalom okozta-e, hogy nagyon rövid időn belül visszatértem „A Quiet Place” világába. A folytatást még jobban élveztem, mint az elsőt.
Az „A Quiet Place Part II” azonnal az első rész után kezdődik. A férj és az apa, Lee Abbott (John Krasinski) meghalt, megszületett az új baba, és a megmaradt Abbott család megtalálta a módját, hogy semlegesítse az idegeneket. Evelyn (Emily Blunt) összecsomagolta a gyerekeket, és új helyre indult, miután szemtanúja volt egy égő tűznek, amelyet egy másik túlélő jelként használt. Amikor a másik helyre értek, találtak egy Emmett nevű családi barátot (Cillian Murphy). Kevésbé volt vendégszerető, mégis életmentő volt. Mire Abbotték odaértek, rossz állapotban voltak, és csak idő kérdése volt, hogy mikor ütköznek az idegenekkel. Szerintem ez az epizód még izgalmasabb volt. Szinte az egész film alatt stresszes voltam, és az ülésem szélén ültem. A dráma egy része kissé kiagyaltnak tűnt, de nem foglalkoztam vele túl sokat. Az Abbottok mindegyike – Emily, Regan (Millicent Simmonds) és Marcus (Noah Jupe) – ugrásszerűen nőtt. Ez most egy más világ, ahol nagy, gyors, erős, áthatolhatatlan, halálos földönkívüliek állnak a tápláléklánc csúcsán, de Abbotték talán túlélik. Várom a harmadik részt.
Nem tudom, hogy az első rész okozta izgalom okozta-e, hogy nagyon rövid időn belül visszatértem „A Quiet Place” világába. A folytatást még jobban élveztem, mint az elsőt. Az „A Quiet Place Part II” azonnal az első rész után kezdődik. A férj és az apa, Lee Abbott (John Krasinski) meghalt, megszületett az új baba, és a megmaradt Abbott család megtalálta a módját, hogy semlegesítse az idegeneket. Evelyn (Emily Blunt) összecsomagolta a gyerekeket, és új helyre indult, miután szemtanúja volt egy égő tűznek, amelyet egy másik túlélő jelként használt. Amikor a másik helyre értek, találtak egy Emmett nevű családi barátot (Cillian Murphy). Kevésbé volt vendégszerető, mégis életmentő volt. Mire Abbotték odaértek, rossz állapotban voltak, és csak idő kérdése volt, hogy mikor ütköznek az idegenekkel. Szerintem ez az epizód még izgalmasabb volt. Szinte az egész film alatt stresszes voltam, és az ülésem szélén ültem. A dráma egy része kissé kiagyaltnak tűnt, de nem foglalkoztam vele túl sokat. Az Abbottok mindegyike – Emily, Regan (Millicent Simmonds) és Marcus (Noah Jupe) – ugrásszerűen nőtt. Ez most egy más világ, ahol nagy, gyors, erős, áthatolhatatlan, halálos földönkívüliek állnak a tápláléklánc csúcsán, de Abbotték talán túlélik. Várom a harmadik részt.