Közösség

Vélemény:

85 Prérifarkas visszavág

(2026)

Vili végre nem fut, hanem visszavág

Kata   2026.10.04 11:11
0

Na, ez az a film, aminél konkrétan vigyorogva jöttem ki a moziból! A Prérifarkas visszavág nálam hatalmas szerelem lett, és bevallom, nem számítottam rá, hogy ennyire jól fogok szórakozni rajta. Vili végre nem csak fut a Gyalogkakukk után, hanem úgy dönt, hogy elég volt a folyamatos szívatásból, és ideje visszavágni. Hát én ezen már alapból imádtam. A film tele van olyan helyzetekkel, amik egyszerűen annyira abszurdak, hogy nem lehet rajtuk nem nevetni. A klasszikus rajzfilmes őrületet nagyon jól sikerült átültetni a mozivászonra, és imádtam, hogy mindenből képesek voltak még egy lapáttal rátenni. Amikor már azt hinnéd, hogy ennél nagyobb hülyeség nem jöhet, természetesen jön. Külön jó volt látni, ahogy Vili végre megpróbál a saját sarkára állni. Nem az a szerencsétlen figura, akinek minden ötlete azonnal visszafelé sül el, hanem valaki, aki végre azt mondja, na jó, most már elég. A humor nekem nagyon működött. Volt, hogy előre tudtam, mi fog történni, mégis ugyanúgy nevettem rajta. Pont az a fajta film, ahol nem kell gondolkodni, csak hátradőlni és élvezni a káoszt. Könnyed, vicces, bolondos és teljesen kikapcsolt. Ha valaki egy olyan filmet keres, amin jókat lehet nevetni és pár órára elfelejteni a hétköznapokat, annak Vili bosszúhadjárata szerintem tökéletes választás. #amásikmami