Amikor a csávó a Ferrarival előre és hátra ugyanolyan tempóval és bravúrral vezet. Közben lefelé néz, és szivargyújtóval hegeszti össze a hasán a sebet, ami akkora, mint amin kibújtam születéskor... Aztán a híd végén – végérvényesen fittyet hányva a fizika létező törvényeire – a pörgő kocsiból kirepül (egyenesen, letojva a gravitációt), eldobja a kardját, ami jó 20-30 méterrel odébb beleáll a daru acélszerkezetébe, majd emberünk úgy kapaszkodik meg rajta, mintha egy veréb szállna le egy villanyvezetékre...
Aztán mondom, csak adok neki még egy esélyt, hisz a Mátrix is sz*rt a fizikára, de legalább utána ott magyarázatot kaptunk, hogy miért tehették meg a szereplők. Hát még egy órát erőlködtem. Ott tettem le a hajam, amikor visszautaltak a film elejére, s nyilvánvalóvá tették, hogy a Ferrarival száguldozó ember nemcsak hogy behegesztette a saját hasát, hanem vezetés közben, cseverészve telefonon, ő saját magának vágta fel előtte, hogy egy jókora fémdarabot elrejtsen magában. Tette mindezt olyan arccal, mintha egy rovarcsípés lenne az egész...
Először nézhetetlenre szavaztam volna, de van két ok, amiért kapott egy csillagot. Az egyik, hogy legalább próbáltak látványosat alkotni. Második – és főleg ez – M. Wahlberg szépen felkészült a szerepre fizikálisan. Mutatós.
Amikor a csávó a Ferrarival előre és hátra ugyanolyan tempóval és bravúrral vezet. Közben lefelé néz, és szivargyújtóval hegeszti össze a hasán a sebet, ami akkora, mint amin kibújtam születéskor... Aztán a híd végén – végérvényesen fittyet hányva a fizika létező törvényeire – a pörgő kocsiból kirepül (egyenesen, letojva a gravitációt), eldobja a kardját, ami jó 20-30 méterrel odébb beleáll a daru acélszerkezetébe, majd emberünk úgy kapaszkodik meg rajta, mintha egy veréb szállna le egy villanyvezetékre... Aztán mondom, csak adok neki még egy esélyt, hisz a Mátrix is sz*rt a fizikára, de legalább utána ott magyarázatot kaptunk, hogy miért tehették meg a szereplők. Hát még egy órát erőlködtem. Ott tettem le a hajam, amikor visszautaltak a film elejére, s nyilvánvalóvá tették, hogy a Ferrarival száguldozó ember nemcsak hogy behegesztette a saját hasát, hanem vezetés közben, cseverészve telefonon, ő saját magának vágta fel előtte, hogy egy jókora fémdarabot elrejtsen magában. Tette mindezt olyan arccal, mintha egy rovarcsípés lenne az egész... Először nézhetetlenre szavaztam volna, de van két ok, amiért kapott egy csillagot. Az egyik, hogy legalább próbáltak látványosat alkotni. Második – és főleg ez – M. Wahlberg szépen felkészült a szerepre fizikálisan. Mutatós.