Az első fele tök pörgős meg kicsit már-már túlzóan kapkodó, mintha egy rohadt hosszú előző részek tartalmából szegmens lenne a második feléhez, ami kicsit lefékez és átlagosabb életrajzi filmként folytatja.
Egészen fura élmény mert nem megy bele igazán részletekbe, meg valahogy nem is igazán Elvisről szól, sem Tom Hanks karakteréről, ebből a szempontból talán némileg fókuszálatlan, két szék közt a földre ül. Mintha egy Wikipedia cikk lenne harsány stílusban előadva - ezt lehet valaki mástól hallottam korábban de már nem emlékszem pontosan.
Semmit nem tudtam amúgy a csávóról, most már valamennyire tudom mit csinált ez az Elvis. Elvoltam vele a hosszú játékidő ellenére is, és a látványos Luhrmanságok miatt picit azt is sajnálom hogy nem moziban néztem.
Az első fele tök pörgős meg kicsit már-már túlzóan kapkodó, mintha egy rohadt hosszú előző részek tartalmából szegmens lenne a második feléhez, ami kicsit lefékez és átlagosabb életrajzi filmként folytatja. Egészen fura élmény mert nem megy bele igazán részletekbe, meg valahogy nem is igazán Elvisről szól, sem Tom Hanks karakteréről, ebből a szempontból talán némileg fókuszálatlan, két szék közt a földre ül. Mintha egy Wikipedia cikk lenne harsány stílusban előadva - ezt lehet valaki mástól hallottam korábban de már nem emlékszem pontosan. Semmit nem tudtam amúgy a csávóról, most már valamennyire tudom mit csinált ez az Elvis. Elvoltam vele a hosszú játékidő ellenére is, és a látványos Luhrmanságok miatt picit azt is sajnálom hogy nem moziban néztem.