Közösség

Vélemény:

69 A Fantasztikus 4-es: Első lépések

(2025)

Látványos kezdet, mélyebb folytatásért kiált

jani   2025.07.28 16:00
1

Őszintén szólva én úgy ültem be erre a filmre, hogy túl sokat nem tudtam a Fantasztikus 4-esről, csak annyit, hogy valami szuper képességű csapat. Ennek ellenére egész jól szórakoztam. A film könnyen követhető volt, még akkor is, ha valaki teljesen új ebben a világban. A karakterek között volt némi feszültség és humor is, ami nekem sokat segített abban, hogy ne csak négy szuper emberként tekintsek rájuk, hanem emberekként is. A látványos jelenetek tetszettek, főleg, amikor az egyik szuperhős testét jól kinyújtották, vagy amikor Sue láthatatlanná vált. Látványos jelenetek voltak, de nem voltak túlzásba víve. Ami viszont picit zavart, hogy a film eleje lassan indult, és csak a végére kezdtem el igazán beleélni magam. Kicsit olyan érzésem volt, mintha ez inkább egy hosszabb bevezető lenne a valódi történethez. De ha őszinte vagyok, laikusként ez a film pont jó volt arra, hogy érdekelni kezdjen ez a világ. Lehet, hogy utánanézek, kik is ezek a karakterek valójában. Nekem ez egy könnyed, vizuálisan szórakoztató moziélmény volt, nem tökéletes, de messze nem rossz.