Ez konkrétan egy nézhetetlen szemét, ami teljes mértékben pofán csapja az igazi retrós démonűzős filmeket... vagy szemen köpi, ha így jobban tetszik.
Mind kivitelezésben, storyban sokkal, de sokkal jobban készült ilyesfajta filmek a 80-as években brillíroztak egészen a 2020-as év környékéig (talán), de ez maga volt a vicc kategória... Mondom én úgy, hogy ezektől a filmektől parázok már vagy 40 éve, de ezt nevetve, eltekerve néztem meg, annyira nem tudott lekötni, s legfőképp ijesztgetni.
Russell Crowe-t alapjáraton is el kéne már küldeni (mint a filmbeli karakterét) 1 jó kis pia-cucc rehabra, tisztítókúrára, mert már az utóbbi filmjeiben nem igazán vászonra való a pali, pedig nagy kedvencem volt.
De mára már 1 lepukkant rockzenész stíl... mint a mellékelt ábra is mutatja.
A lánya kinézete eszembe juttatta gyerekkorom 1ik mesefiguráját, a Hófehéret Halász Judit szinkronjával... áhh ,röhög a vakbelem!!!
És természetesen eme remekműben sem maradhat el a „melegség”...
Nem unják még, vagy most már minden 1-es filmproducerekkel ez szerződésbe kell hogy foglaltasson??!!!
Ez konkrétan egy nézhetetlen szemét, ami teljes mértékben pofán csapja az igazi retrós démonűzős filmeket... vagy szemen köpi, ha így jobban tetszik. Mind kivitelezésben, storyban sokkal, de sokkal jobban készült ilyesfajta filmek a 80-as években brillíroztak egészen a 2020-as év környékéig (talán), de ez maga volt a vicc kategória... Mondom én úgy, hogy ezektől a filmektől parázok már vagy 40 éve, de ezt nevetve, eltekerve néztem meg, annyira nem tudott lekötni, s legfőképp ijesztgetni. Russell Crowe-t alapjáraton is el kéne már küldeni (mint a filmbeli karakterét) 1 jó kis pia-cucc rehabra, tisztítókúrára, mert már az utóbbi filmjeiben nem igazán vászonra való a pali, pedig nagy kedvencem volt. De mára már 1 lepukkant rockzenész stíl... mint a mellékelt ábra is mutatja. A lánya kinézete eszembe juttatta gyerekkorom 1ik mesefiguráját, a Hófehéret Halász Judit szinkronjával... áhh ,röhög a vakbelem!!! És természetesen eme remekműben sem maradhat el a „melegség”... Nem unják még, vagy most már minden 1-es filmproducerekkel ez szerződésbe kell hogy foglaltasson??!!!