Közösség

Vélemény:

59 Tron: Ares

(2025)

Nem fog működni egy amúgy sem sikeres franchise, ha 10-20 évenként folytatják

lukenukem   2025.10.26 15:57
0

Személy szerint nem vagyok akkora Tron-rajongó. Persze gyerekként imádtam az első részt, és egészen tetszett a 2010-es film is, igaz, annak csak a látványvilága meg az első fél órája. Aztán unalommá vált. Viszont a zenéje! Az volt a legjobb! Úgyhogy vártam az Arest. Kedvelem Letó-t is, Trent Reznort is, úgyhogy az esélytelen nyugalmával ültem be, és nagyon tetszett! Maga a koncepció is logikus lépés volt, hogy a programok jönnek ki a rácsról. Jó felvetés volt. Kicsit nehezen indult be, aztán egy véget nem érő akcióorgiává fajult, amit nagyon kínos beszélgetések törtek meg. Leto minden megszólalása szekunder szégyent okozott. Nagyon tetszett, hogy megidézték az eredeti filmet is, és hogy egy remélt siker esetén nem lettek volna restek összehozni ezt a filmet a Legacyval. Ami ütős lett volna, de sajnos már szinte biztos, hogy nem fog összejönni, ugyanis nagy bukásnak érződik a film. Ismerőseim közül többen nem is hallottak még a Tronról, vagy csak nem látták. Így nehéz eladni egy folytatást. De a zenéjét valószínűleg megveszem lemezen, mert az szinte jobb lett, mint a Legacyé. És persze simán újranézem, mert én jól szórakoztam rajta!