Közösség

Vélemény:

78 Golyózápor

(2007)

Golyózápor

SaSa   2025.12.29 21:26
0

Clive Owen... mikor hogy adja ki... Vannak nagyon jó szerepei, és láttam már pocsék filmben is. Többnyire azért jó szokott lenni (A belső ember, Sin City, A bűn árfolyama, Kisiklottak... amik hirtelen eszembe jutnak, ezek nagyon nagy szerepei voltak). És ezt a Golyózáport ráírták!! Nagyon illik hozzá :-) Paul Giamatti a másik, aki miatt nagyot megy a film. Ez volt az első szerep, amiben felfigyeltem rá. Annyira brutál jól hozza a pszichopata bérgyilkost, hogy eszméletlen... És miért kiváló ez a film? A komolynak szánt akciófilmeket elbaltázzák rendszeresen azzal, hogy teljesen lehetetlen, fizikailag képtelen dolgokat mutatnak be. 20 méter zuhanás után egy kézzel megkapaszkodás az ablakpárkányon, futás a robbanás lökéshulláma előtt, átvágott izomzattal verekedés tovább... stb. Ez a film viszont nem is akarja komolyan elénk pakolni. Így egyáltalán nem zavaró, amiket látunk. Kifejezetten szórakoztatóak az akciójelenetek. A film sztorija kicsit nyomasztó, de valahogy mégsem temet maga alá... Minden komolyabb dolgot feloldanak valami komikus eseménnyel/megjegyzéssel. Szerintem nagyon jó film. Többször is élvezhető.