Közösség

Vélemény:

74 Pokolba taszítva

(2009)

Minden megvan benne, ami egy jó horror filmhez kell!

Erik Csok   2023.12.16 21:56
0

Most néztem meg a filmet, valami elképesztő volt szerintem! Semmit nem tudtam róla, nem ismertem a történetet, nem néztem előzetest, csak annyit tudtam, hogy Sam Raimi a rendező, ő pedig nem szokott rossz filmet rendezni. És ez a film is a jobb horrorfilmek közé tartozik! Helyenként azért voltak elég durva jelenetek, és a gyenge idegzetűek nem is fogják bírni, szóval ők kihagyhatják. Remek hangulata van, a történet érdekes, és a színészi játék is nagyon jó szerintem! Valamint nem egyszer meg tudott ijeszteni, és mintha kicsit féltem is volna rajta, ami egy horrorfilmnél elég nagy szám, ha rólam beszélünk. Tényleg nekem nagyon tetszett, ráadásul mindent gondoltam, csak ezt nem a végén. Azért ez egy elég jó kis „csavar” szerintem, tényleg szó szerint leszakadt a pofám, mikor szembe jött velem. Egyetlen hibája van, az pedig a CGI, ami helyenként nagyon gyenge, az tényleg nem valami jó benne. De ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor tényleg azt mondhatom, hogy ez egy nagyon jó kis (horror) film!