Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
36
Képek
1
Videók
 
respect the movies   2018. 01. 13.

Szerintem ez a film egy kimondottan szórakoztató darab volt! A film rendezője Sam Raimi volt, akitől azért nem áll távol az ilyen műfajú filmek készítése, elég csak ha az Evil Dead filmeket vagy akár a belőlük készített sorozatra gondolunk! Az ilyen filmekre és persze erre is nagyon igaz az abszurd humor használata, persze nem szabad elfelejteni hogy a film inkább horror, de azért vannak humoros elemei is, amik működőképesek is voltak és pont ezért is volt szórakoztató a végeredmény! A történetet is belengi egyfajta egyszerűség (nem alkalmaznak sok csavart) a film befejezése is inkább meglepő minthogy csavaros lenne és ez is ad a filmnek egyfajta érdekes bájat! A szereplők is jók voltak a filmben! A Christine szerepében látható Alison Lohman pedig egymaga elviszi a filmet a hátán, ami engem kicsit meg is lepet! Persze egy jó horrorfilmnél számításba kell azt is venni hogy technikailag miként néz ki a film! E téren sem nagyon lehet belekötni (bár azért egy két jelenet azért gyengébbre sikeredet, de még így is a bőven a jó kategóriába sorolnám)! Szintén fontos, hogy működjön a feszültségkeltés is, e téren is jár a pipa, bár azért néha kicsit elviccelték a dolgokat a készítők, de annyi baj legyen érte, mert a Pokolba taszítva, egy kellemesen borzongató szórakozást biztosít a nézőjének, röpke másfél órára!

 
HETEDIK   2018. 07. 18.

Raimi a Pókemberes kalandok után visszatért eredeti műfajához és bevetette egyedi eszköztárát, azt ami csak neki van az álomgyárban. Hajaz rendesen fő művére, az Evil Dead-re, vannak benne groteszk jelenetek és tömény fekete humor, a végénél pedig még King Carrie-je is befigyel, de remek kis mozi ez a horror egyik nagymesterétől.


 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

Imádom. Nagyon izgalmas az alapgondolat és ahogy a nőt a bűne követi az átokkal. Justin Long pedig kiváló színész. Tökéletes választás volt. Az animáció, a pokol megnyílása néhol gyengécske de ettől eltekintve egyik kedvenc horrorom.

 
sabnock666   2018. 08. 24.

Inkább vicces mint borzongtató. De nekem bejött,többször is láttam már,de a kirepülő fogsor nálam mindent visz. A vége is nagyon tetszett,üzenete,sohasem lankadjon a figyelmed. Ajánlott kategória,akik a kissé könnyedebb horrort kedvelik.

 
TribeBubu   2015. 11. 09.

Amikor új volt már láttam, de a véleményem nem változott. Raimi nagy kedvencem, de csak a klasszikus Gonosz halottak miatt (jó, az Óz, a hatalmas is jó kis film, a Gonosz halott sorozatot pedig még nem kezdtem el,) ezért úgy álltam anno neki, hogy biztosan jót alkotott megint, sőt most, így 5-6 év után szintén bizakodtam, hátha felfedezek olyanokat, amiket az első alkalommal nem. Sajnos csalódás volt ismét. Horrorfilmnek kiváló lett volna, visszavesznek az ökörségekből. Klisés, de legalább szép és hangulatos horrorfilm lenne az eredmény. Ha pedig az egészet végigmarhulják, egy újabb oltári vicces fekete komédia sült volna ki a dologból. Ehelyett egy gyenge műfajparódiát kaptunk. Nekem ez így kevés... (De azért a jó kis Gonosz halott cameóért pacsi Raiminek és stábjának.)

A film összbevétele 91 388 487 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Raimi átemelt stíluselemeket kultfilmjéből, a Gonosz Halottból.

(HETEDIK )
 

Sam Raimi kocsija is felbukkan a parkolóházas jelenetben.

(HETEDIK )
 

Sam Raimi nagy barátja Bruce Campbell (aki szinte minden Raimi filmben szerepelt) ebben a filmben is felajánlottak neki egy szerepet, de Mr. Campbell visszautasította, mert épp a Minden lében négy kanál (2007-2013) című tv-sorozatban vállalt szerepet!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.