Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
36
Képek
2
Videók
 
drg0602   2021. 01. 02.

legújabb vélemény

0

Egész jó kis film. Látványos, izgalmas, egyedi. A színésznő nagyon jó szerepel a filmbe. Mindenképp érdemes megnézni. A vége meg kimondottan tetszett. 10/8

 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

0

Nagyon szemléletes, és pont emiatt undorító, viszont jó. Remekül ugrál az ember idegszálain, és többszöri megnézés után is képes beparáztatni. Összeszedett és szimbolikus az egész.


 
respect the movies   2018. 01. 13.

1

Szerintem ez a film egy kimondottan szórakoztató darab volt! A film rendezője Sam Raimi volt, akitől azért nem áll távol az ilyen műfajú filmek készítése, elég csak ha az Evil Dead filmeket vagy akár a belőlük készített sorozatra gondolunk! Az ilyen ... több»

 
HETEDIK   2018. 07. 18.

0

Raimi a Pókemberes kalandok után visszatért eredeti műfajához és bevetette egyedi eszköztárát, azt ami csak neki van az álomgyárban. Hajaz rendesen fő művére, az Evil Dead-re, vannak benne groteszk jelenetek és tömény fekete humor, a végénél pedig mé... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Inkább vicces mint borzongtató. De nekem bejött,többször is láttam már,de a kirepülő fogsor nálam mindent visz. A vége is nagyon tetszett,üzenete,sohasem lankadjon a figyelmed. Ajánlott kategória,akik a kissé könnyedebb horrort kedvelik.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

0

Imádom. Nagyon izgalmas az alapgondolat, és ahogy a nőt a bűne követi az átokkal. Justin Long pedig kiváló színész. Tökéletes választás volt. Az animáció, a pokol megnyílása néhol gyengécske, de ettől eltekintve egyik kedvenc horrorom.

 
TribeBubu   2015. 11. 09.

0

Amikor új volt már láttam, de a véleményem nem változott. Raimi nagy kedvencem, de csak a klasszikus Gonosz halottak miatt (jó, az Óz, a hatalmas is jó kis film, a Gonosz halott sorozatot pedig még nem kezdtem el,) ezért úgy álltam anno neki, hogy bi... több»

Galéria (36)

Videók (2)

A film összbevétele 91 388 487 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Raimi átemelt stíluselemeket kultfilmjéből, a Gonosz Halottból.

(HETEDIK )
 

Sam Raimi kocsija is felbukkan a parkolóházas jelenetben.

(HETEDIK )
 

Sam Raimi nagy barátja Bruce Campbell (aki szinte minden Raimi filmben szerepelt). Ebben a filmben is felajánlottak neki egy szerepet, de Mr. Campbell visszautasította, mert épp a Minden lében négy kanál (2007–2013) című tv-sorozatban vállalt szerepet.

(respect the movies)
 

A film forgatókönyvéért felelős Sam Raimi és Ivan Raimi már 1992-ben elkészítették eme film történetét, csak a sok más projektük miatt "parkolópályára" került az alkotás.

(respect the movies)
 

A film forgatási munkálatai a kaliforniai Tarzanában kezdődtek, egy üresen álló épületben, amely azelőtt a Wilshire Pacific Banknak adott otthont.

(SódóGA)
 

A Yellow Delta 88 ugyanaz az autó, amit az Gonosz halott-filmekben használtak.

(SódóGA)
 

A Ganush család tagjai magyarországi cigányok leszármazottai. Sam Raimi és Ivan Raimi felmenői között pedig magyar zsidók is vannak. Sylvia Ganush többször is magyarul szólal meg a filmben, káromkodik és sértegeti Christine-t.

(SódóGA)
 

Alison Lohman a legtöbb jelenetben nem használt dublőrt.

(SódóGA)
 

Mrs. Ganush kocsijának a rendszáma 99951, amit ha megfordítunk, ezt kapjuk: IS666.

(SódóGA)