Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Pokolba taszítva (2009)

Drag Me to Hell
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
36
Képek
3
Videók

Galéria (36)

Videók (3)

 
drg0602   2021. 01. 02.

legújabb vélemény

0

Egész jó kis film. Látványos, izgalmas, egyedi. A színésznő nagyon jó szerepel a filmbe. Mindenképp érdemes megnézni. A vége meg kimondottan tetszett. 10/8

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

1

Inkább vicces mint borzongtató. De nekem bejött,többször is láttam már,de a kirepülő fogsor nálam mindent visz. A vége is nagyon tetszett,üzenete,sohasem lankadjon a figyelmed. Ajánlott kategória,akik a kissé könnyedebb horrort kedvelik.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

1

Imádom. Nagyon izgalmas az alapgondolat, és ahogy a nőt a bűne követi az átokkal. Justin Long pedig kiváló színész. Tökéletes választás volt. Az animáció, a pokol megnyílása néhol gyengécske, de ettől eltekintve egyik kedvenc horrorom.

 
respect the movies   2018. 01. 13.

1

Szerintem ez a film egy kimondottan szórakoztató darab volt! A film rendezője Sam Raimi volt, akitől azért nem áll távol az ilyen műfajú filmek készítése, elég csak ha az Evil Dead filmeket vagy akár a belőlük készített sorozatra gondolunk! Az ilyen ... több»

 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

0

Nagyon szemléletes, és pont emiatt undorító, viszont jó. Remekül ugrál az ember idegszálain, és többszöri megnézés után is képes beparáztatni. Összeszedett és szimbolikus az egész.

 
HE7EDIK   2018. 07. 18.

0

Raimi a Pókemberes kalandok után visszatért eredeti műfajához és bevetette egyedi eszköztárát, azt ami csak neki van az álomgyárban. Hajaz rendesen fő művére, az Evil Dead-re, vannak benne groteszk jelenetek és tömény fekete humor, a végénél pedig mé... több»

 
TribeBubu   2015. 11. 09.

0

Amikor új volt már láttam, de a véleményem nem változott. Raimi nagy kedvencem, de csak a klasszikus Gonosz halottak miatt (jó, az Óz, a hatalmas is jó kis film, a Gonosz halott sorozatot pedig még nem kezdtem el,) ezért úgy álltam anno neki, hogy bi... több»

A film összbevétele 91 388 487 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Raimi átemelt stíluselemeket kultfilmjéből, a Gonosz Halottból.

(HE7EDIK )
 

Sam Raimi kocsija is felbukkan a parkolóházas jelenetben.

(HE7EDIK )
 

Sam Raimi nagy barátja Bruce Campbell (aki szinte minden Raimi filmben szerepelt). Ebben a filmben is felajánlottak neki egy szerepet, de Mr. Campbell visszautasította, mert épp a Minden lében négy kanál (2007–2013) című tv-sorozatban vállalt szerepet.

(respect the movies)
 

A film forgatókönyvéért felelős Sam Raimi és Ivan Raimi már 1992-ben elkészítették eme film történetét, csak a sok más projektük miatt "parkolópályára" került az alkotás.

(respect the movies)
 

A film forgatási munkálatai a kaliforniai Tarzanában kezdődtek, egy üresen álló épületben, amely azelőtt a Wilshire Pacific Banknak adott otthont.

(SódóGA)