A sok John Wick-kopi közt igazi felüdülés egy ilyen film, mint a Prey.
Kemény a Ragadozó, kemény a kiscsaj, elképesztően brutális összecsapások vannak benne, és szerencsére nem ostoba (bár kihagytam volna ezt az őt nem tartja ellenfélnek vonalat, mármint honnan szedték?). Nem gondoltam, hogy ennyi vér és trancsír belefér a 16-os karikába, most egy kicsit bizakodóbb vagyok a Bullet Trainnel szemben, bár egészen biztos vagyok benne, hogy ennél csak rosszabb lehet.
Egy dolog szúrja a szemem, az utolsó harc utolsó momentuma. Ne már, hogy a lány ennyire eltervezett mindent! Mint a világ legfinomabb fagyija tetején a kakacseresznye, olyan volt az a nettó 30 másodperc. Sima 8/10 lehetett volna nélküle, de ez nagyon lehúzta.
Ja, és persze komancs hanggal néztem. A gondolat is ostobaság volt a készítők részéről, hogy angolul fecsegő indiánokról forgatnak filmet.
A sok John Wick-kopi közt igazi felüdülés egy ilyen film, mint a Prey. Kemény a Ragadozó, kemény a kiscsaj, elképesztően brutális összecsapások vannak benne, és szerencsére nem ostoba (bár kihagytam volna ezt az őt nem tartja ellenfélnek vonalat, mármint honnan szedték?). Nem gondoltam, hogy ennyi vér és trancsír belefér a 16-os karikába, most egy kicsit bizakodóbb vagyok a Bullet Trainnel szemben, bár egészen biztos vagyok benne, hogy ennél csak rosszabb lehet. Egy dolog szúrja a szemem, az utolsó harc utolsó momentuma. Ne már, hogy a lány ennyire eltervezett mindent! Mint a világ legfinomabb fagyija tetején a kakacseresznye, olyan volt az a nettó 30 másodperc. Sima 8/10 lehetett volna nélküle, de ez nagyon lehúzta. Ja, és persze komancs hanggal néztem. A gondolat is ostobaság volt a készítők részéről, hogy angolul fecsegő indiánokról forgatnak filmet.