Nem ismerem a könyvet, de jót tett volna szerintem a filmnek, ha kicsit elrugaszkodnak tőle. Jobban el lehetett volna osztani a csavarokat, és talán nem is kellett volna annyi. Értem, hogy valahol paródiája akar lenni a kémfilmeknek, de éppen ezért egy sablonos kémfilm az eredmény.
Oké, meg tudott párszor lepni, de néha túl sokat időzik a számomra elég érdektelen történettel. A vége felé többször is felveszi a romantikus szálat, de minek? Nem lett volna elég egyszer? Úgyis tudta mindenki, hogy össze fognak jönni.
Szóval elég rossz a pacing, pedig tök ötletes akciójelenetek vannak benne, de mire odaértünk, hogy olajon korcsolyázva ölnek meg hogy színes füstgránátok közepette lövöldöznek, már azokkal is úgy voltam, hogy oké, ugorjunk a következő jelenetre.
Elég jó viszont a film humora, tök jól használják a macskát, és bár nyakatekert, de tetszetős magyarázatot kapunk a valósággá váló könyvekre is.
Szóval bár néha leül picit, azért elég szórakoztató cucc lett, úgyhogy nem akarok lebeszélni senkit, akit érdekel. Talán Az elveszett városhoz tudnám hasonlítani, csak kevesebb romantikával és több akcióval.
Nem ismerem a könyvet, de jót tett volna szerintem a filmnek, ha kicsit elrugaszkodnak tőle. Jobban el lehetett volna osztani a csavarokat, és talán nem is kellett volna annyi. Értem, hogy valahol paródiája akar lenni a kémfilmeknek, de éppen ezért egy sablonos kémfilm az eredmény. Oké, meg tudott párszor lepni, de néha túl sokat időzik a számomra elég érdektelen történettel. A vége felé többször is felveszi a romantikus szálat, de minek? Nem lett volna elég egyszer? Úgyis tudta mindenki, hogy össze fognak jönni. Szóval elég rossz a pacing, pedig tök ötletes akciójelenetek vannak benne, de mire odaértünk, hogy olajon korcsolyázva ölnek meg hogy színes füstgránátok közepette lövöldöznek, már azokkal is úgy voltam, hogy oké, ugorjunk a következő jelenetre. Elég jó viszont a film humora, tök jól használják a macskát, és bár nyakatekert, de tetszetős magyarázatot kapunk a valósággá váló könyvekre is. Szóval bár néha leül picit, azért elég szórakoztató cucc lett, úgyhogy nem akarok lebeszélni senkit, akit érdekel. Talán Az elveszett városhoz tudnám hasonlítani, csak kevesebb romantikával és több akcióval.