A filmről egy halom véleményt olvastam, hogy az első egy óra sz*r, de utána megindul, meg nagyon sok hasonlót, így türelmesen álltam hozzá. Az első órában elfogyasztottam egy egész emberes adag olaszos tésztaételt, amit én ütöttem össze, elrágtam egy kisebb tál török bolti, enyhén sózott nagy szemű szotyit, aztán csak eljött az a varázsos második óra, és az is sz*r maradt. Eskü, figyeltem pedig.
Még az is lehet, hogy tényleg nézhetővé vált, csak én adtam fel agyban, holnap adok neki még egy esélyt.
A filmről egy halom véleményt olvastam, hogy az első egy óra sz*r, de utána megindul, meg nagyon sok hasonlót, így türelmesen álltam hozzá. Az első órában elfogyasztottam egy egész emberes adag olaszos tésztaételt, amit én ütöttem össze, elrágtam egy kisebb tál török bolti, enyhén sózott nagy szemű szotyit, aztán csak eljött az a varázsos második óra, és az is sz*r maradt. Eskü, figyeltem pedig. Még az is lehet, hogy tényleg nézhetővé vált, csak én adtam fel agyban, holnap adok neki még egy esélyt.