Közösség

Vélemény:

59 Ürömapám

(2022)

Ürömapám

dandelion1983   2024.05.21 13:59
2

Sokkal rosszabbra számítottam, teljesen nézhető film. Nyilván nem egy emlékezetes alkotás, semmit sem veszít, aki kihagyja, de az elmúlt évek iszonyatosan gyenge vígjáték-felhozatalához képest még így is egy erős közepes. A főszereplő párossal voltak azért problémáim, nem illettek össze, és 50 éves színészek játszották. Valahogy a sztorihoz képest túlkorosnak éreztem őket. Jó volt újra látni Kim Cattrallt, illett rá a szerep, bár először alig ismertem meg. A történettel nem volt baj, pár poént még bőven elbírt volna. Annak ellenére, hogy már sokszor láttunk a vásznon hasonlót, valahogy mégsem éreztem elcsépeltnek. A szülők és a testvérek szerepére is jól választottak az alkotók. Féltem tőle, hogy majd tele lesz közönséges jelenettel, és az alpári humort sem mellőzi, de szerencsére ezek kimaradtak. Egy esős, unatkozós délutánra kikapcsolódásnak jó, ha nem akarunk gondolkodni sem. Úgy tűnik, a 10-20 évvel korábban készült vígjátékokhoz hasonlót már nem láthatunk, de ez legalább nem egy nézhetetlen alkotás.